HTC'nin Marshmallow planı ortaya çıktı!

HTC'nin Android 6.0 Marshmallow yükseltme detaylarının yer aldığı yol haritası sızdırıldı!

Android 6.0 takvimi sızdı!

Google'ın en son mobil işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow yükseltmesini sadece piyasadaki bazı telefonlar alabilecek. İnternete sızdırılan yükseltme planı, HTC sahipleri için durumu daha da netleştirmiş oldu.

Eğer HTC'nin en son akıllı telefonlarından birine sahipseniz Android 6.0 almak için bir şansınız var. Ancak tahmin ettiğinizden daha uzun süre beklemek zorunda kalabilirsiniz.


Resmi büyütmek için tıklayın

Genellikle güvenilir bilgiler veren @LlabTooFeR tarafından yayınlanan yol haritası, birçok HTC telefonun yeni Android güncellemesi alacağını gösteriyor. HTC One M8 zaten güncelleme almaya başlamıştı, yeni HTC One M9 ise bu ay yükseltme alacak. Butterfly ve Desire modellerinin de dahil olduğu diğer telefonlar ise 2016'nın ikinci çeyreğini beklemek zorunda kalacaklar.

Yayınlanan güncelleme planı, HTC One M7'nin yaşam ömrünü tamamladığını ve gelecekte önemli güncellemeler ve güvenlik yamalarını almayacağını gösteriyor. Ayrıca HTC One A9, güncellenen emojiler ve güvenlik geliştirmeleri ile Android 6.0.1 yükseltmesini alacak Nexus dışındaki ilk cihaz olacak.

Okuyucu Yorumları