HTC'nin yeni amiral gemileri yola çıktı!

HTC'den gelen 2 yeni tweet, One (M9) hakkındaki söylentileri doğruluyor!

Yeni One (M9) tweet'leri!

Bundan birkaç gün önce, HTC bir sonraki amiral gemisi olması beklenen One modelinin 1 Mart tarihinde gün yüzüne çıkacağını resmen duyurdu. Bu bilgi, ilk olarak HTC'nin Birleşik Krallık bölgesinden yayıldı ve Twitter üzerinden "Bırakın baka kalsınlar" mottosuna sahip bir görsel ile paylaşıldı.

1 Mart tarihi aynı zamanda Samsung'un Galaxy 6 modelinin de görücüye çıkacağı güne tekabül ediyor ve bu durumun nasıl bir sonuç doğuracağı merak ediliyor.

Pek tabi HTC'nin paylaştığı tweet çok fazla bilgi içermiyor ama gelen bir diğer tweet, hakkında net bilgilere sahip olmadığımız yeni HTC One modelleri hakkında ipuçları veriyor. Paylaşılan bu ikinci tweet'te HTC'nin "Devasa" bir cihaz ile geleceği vurgulandı ki bu da One (M9) ile birlikte 5 inç'ten büyük bir ekrana sahip One M9 Plus'ı işaret ediyor gibi görünüyor. PocketNow gibi internet siteleri de, büyük bir One (M9) modelini beklediklerini söylüyorlar.

Kısacası, eğer büyük bir sürpriz olmazsa, 1 Mart'ta iki yeni HTC One modeli sahnede olacak. Telefonların bizlere neler sunacaklarını da, ancak o gün net olarak öğrenebileceğiz...

Okuyucu Yorumları