Huawei, 11,5 inç 144 Hz Ekranlı ve Çıkarılabilir Klavyeli MatePad Air'i Satışa Sundu

Huawei'in yeni amiral gemisi tableti MatePad Air, 1.000 TL değerinde sepet indirimi ve 5.496 TL değerinde FreeBuds SE, bluetooth fare, manyetik akıllı klavye ve M-Pencil hediyeleriyle birlikte Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor.

Huawei, MatePad Air'i Satışa Sundu

Huawei, iş profesyonelleri için yeni amiral gemisi tableti HUAWEI MatePad Air'i Huawei Online Mağazası’nda satışa çıkarttı.

Air'in yüzeyi, ultra ince cam elyaftan yapılıyor. 6,4 mm kalınlığında ve 508 g ağırlığında olan tablet, gizli anteni ve düz yüzey tasarımıyla oldukça ince. Huawei MatePad Air, 2800 x 1840 piksel çözünürlüğe ve 3:2 üretkenlik oranına sahip 11,5 inç HUAWEI FullView Ekrana sahip.

MatePad Air, 144 Hz ekran yenileme hızını destekleyen ilk Huawei tablet. Ekran P3 renk gamı ile içeriklerin gerçek renkleriyle sunulmasını hedefliyor. Tablet, kullanım senaryosuna göre ayarlanan 30 Hz ila 144 Hz uyarlanabilir yenileme hızı aralığını destekliyor. Yenileme hızını dinamik olarak ayarlayan tablet ekranı, güç verimliliği ihtiyacını dengelemeyi amaçlıyor. Ayrıca, belirli oyunlarda çözünürlüğü artıran ve daha yüksek yenileme hızı sunan SuperRender oyun motoru da bulunuyor.

Kullanıcılara tanıdık PC masaüstü uygulamalarına erişim sağlayan PC App Engine teknolojisi sayesinde artık bir tablet üzerinde çalışmak giderek yaygınlaşıyor. Huawei, MatePad'in pencere gezdirme, pencere yakınlaştırma, dokunmatik etkileşimler, klavye ve fare etkileşimleri gibi özellikler sunarak üretken kalmayı hedefliyor. Aynı zamanda MatePad Air için üretilen Akıllı Manyetik Klavye, ön ve arka tarafı tamamen kaplıyor. Klavye; manyetik eşleştirme, kesintisiz şarj, sezgisel ses girişi ve 40'tan fazla kısayol tuş kombinasyonuna sahip.

HUAWEI Notes, HUAWEI tarafından geliştirilen profesyonel bir not alma uygulaması. HUAWEI M-Pencil ile çalışmak üzere tasarlanmış bir dizi özelliğe sahip. HUAWEI Notes ayrıca not almayı kolaylaştırmak için bölünmüş ekran notları, 15x tuval yakınlaştırma, dokunarak açılan Hızlı Notlar, kendi geliştirdiği fırçalar ve basınca duyarlı silgi gibi çok çeşitli gelişmiş özelliklerle birlikte geliyor.

Tablet, HarmonyOS 3.1 işletim sistemi ile geliyor ve içerisinde barındırdığı; SuperHub, Çoklu Pencere ve Uygulama Çoğaltıcı özellikleri ile üretkenlik tarafında kolaylık sağlamayı istiyor. Ayrıca modelin çift kulaklık desteği de mevcut.

2.999 TL ile HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunulan MatePad Air, 1.000 TL değerinde sepet indirimi ve 5.496 TL değerinde FreeBuds SE, bluetooth fare, manyetik akıllı klavye ve M-Pencil hediyelerine sahip.