Huawei AppGallery'nin 2024 Ramazan Kampanyası Başlıyor

Huawei, uygulama mağazası AppGallery'de Türkiye'deki kullanıcılarına özel ödüller sunan ve her yıl düzenlenen üçüncü Ramazan oyun kampanyasını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Huawei AppGallery'nin 2024 Ramazan Kampanyası Başlıyor

Huawei, her yıl düzenlediği Ramazan oyun kampanyasını duyurdu. Merakla beklenen etkinlik, 7 Nisan 23:59’a kadar devam edecek ve katılımcıların uygulama içi görevleri tamamlayarak oyun içi kaynaklar ve çekiliş ödülleri kazanabilecekleri 4 etkinliği kapsıyor.

Huawei'nin bu yılki kampanyası toplamda 10.000.000 TL değerinde ödül içeriyor. Etkinliğe katılmak için kampanyanın uygulama sayfasını ziyaret ederek bir oyuna giriş yapmak, ardından Huawei Puanları kazanmak için oyun içi satın alımlar yapılması gerekiyor. Huawei Puanları, AppGallery ve Huawei GameCenter'da kullanılabilen ve yerel para birimine eşit olan bir sanal para biriminden oluşuyor.

Son 3 Ramazan kampanyasında bulunan Puan İade etkinliği, bu sene de kullanıcılara sunuluyor. Kampanya kapsamında kullanıcılar, yüzde 10'a varan puan iadeleri kazanabiliyor. 400 TL'yi aşan tek bir ödeme yapıldığında bu ödemelerden yüzde 10 puan iadesini alınabiliyor. 400 TL'nin altındaki tek bir ödeme ise size yüzde 5 puan iadesi veriyor. Ancak bu puanlar, yalnızca oyunlarda uygulama içi satın alımlar sırasında kullanılabiliyor.

Etkinlikte yer alan binlerce oyun arasında, Epic Seven, Mobile Legends Bang Bang, Game of Sultans, Doomsday: Last Survivors ve Honor of Kings gibi dünya çapında popüler olan birçok oyun bulunuyor. Bununla beraber AppGallery'den yapılan 450 TL üzeri satın alımlarda oyunculara Huawei Puanları kazanmalarını sağlayan, kazanma garantili Şanslı Çark etkinliği yer alıyor.

Kullanıcılar ayrıca yüzde 15'e kadar indirim kuponları kazanmak için Kaynak Değişim etkinliğine de katılabiliyor. Kampanyada yer alan oyunlardan oyun içi satın alımlar yapıldığında toplanan fenerler ile kuponlar takas edilebiliyor. 50 TL tutarındaki her alışveriş ise 1 Ramazan Işığı hakkı kazandırıyor.