Huawei MateBook D14 satışa çıktı. İşte fiyatı ve özellikleri

HUAWEI, yeni HUAWEI MateBook D14'ün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. İşte fiyatı ve özellikleri.

Huawei MateBook D14 satışa çıktı. İşte fiyatı ve özellikleri

Huawei, MateBook D14'ü Huawei Online Mağazası'nda satışa sunduğunu açıkladı. Intel işlemcilerin yanı sıra Intel UHD grafik kartı ile donatılan MateBook D14, Super Device, yükseltilmiş PC Manager ve yeni Kişisel Ses Geliştirme teknolojisi gibi önemli özellikler barındırıyor. İşte MateBook D14'ün tüm özellikleri...

Huawei MateBook D14, 12'inci nesil Intel Core i5-12450H işlemciden güç sağlıyor Intel UHD grafik kartı ile grafik işlem konusunda çözüm üreten dizüstü bilgisayar, belirli kullanıcı senaryolarında farklı kullanıcıların farklı işlemci ihtiyaçlarını karşılamak için 2 mod seçeneğiyle birlikte geliyor. Standart Mod, kullanıcıların günlük ofis görevlerini yerine getirmeleri için tasarlanırken, Performans Modu ise ağır işler ve profesyonel yazılımlar için geliştirilmiş.

14 inç 1080p Full HD IPS parlama önleyici ekrana sahip olan MateBook D14, bu ekranıyla yüzde 90 ekran-gövde oranına sahip. Seleflerinin FullView tasarımını koruyan ekranda TÜV Rheinland Low Blue Light ve DC Dimming Flicker Free sertifikaları da mevcut durumda. Bu teknolojiler, özellikle uzun süreli görüntülemeden kaynaklanan görsel yorgunluğu etkili bir şekilde gidermesi konusunda bilimsel göz koruması sağlamasıyla biliniyor.

Huawei MateBook D14, HUAWEI Metaline anteni ile yükseltilmiş bir Wi-Fi deneyimi sunuyor. Huawei'nin araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda ortaya çıkardığı Huawei Metaline anten, metamateryal anten tasarımı için optimize edilmiş 3 katmanlı parazit koruma sistemi ile üretilmiş. Bunun sonucunda, 270 metreye kadar ultra uzun mesafeli bağlantı sağlayabildiği iddia ediliyor.

Önceki sürümlerde olduğu gibi, Huawei MateBook D14 de kullanıcıların dizüstü bilgisayarı diğer cihazlara bağlamaları için daha uygun bir yol sağlamak için Super Device'ı destekliyor. Super Device, kullanıcılara daha hızlı ve zahmetsiz bir eşleştirme yöntemi sunuyor. Sezgisel ve tüm senaryolara uygun deneyimi, telefonlar, tabletler, monitörler vb. dahil olmak üzere diğer HUAWEI ürünleriyle sorunsuz bir şekilde iş birliği yapmanın daha kolay yollarını PC'ye getiriyor.

Cihazlar arası Akıllı Arama özelliği, kullanıcıların dosya dizinlerine bilgisayarları, tabletleri, akıllı telefonları vb. üzerinden kablosuz olarak erişebilmelerini sağlıyor. Ya da çalışmalarını önizlemek ve cihazlar arasında aktarılan dosyaları, belgeleri ve görüntüleri basit bir sürükle ve bırak ile düzenlemek isteyenler için 3 adede kadar aktif pencereye izin veren Çoklu Ekran İş Birliği, çoklu görev performansı sunuyor.

Huawei MateBook D14 Fiyatı Ne Kadar?

Huawei MateBook D14, 22.999 TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Fiyata 999 TL değerinde Bluetooth Mouse ve 2.999 TL değerinde 1 yıl uzatılmış garanti hediyesi dahilken, ayrıca AMBD14PR kupon kodu kullanılarak 600 TL daha indirim yapılıyor.