HUAWEI Online Mağaza'da Muhteşem Cuma Kampanyaları

HUAWEI, Online Mağaza'sında Muhteşem Cuma kapsamında büyük indirim fırsatları ve kampanyalar sunuyor.

HUAWEI'de Muhteşem Cuma kampanyalar

En sevilen HUAWEI ürünlerinin sürpriz kampanyalar ile yer alacağı 30 Kasım tarihine kadar sürecek Muhteşem Cuma kampanyaları kapsamında, bülten aboneliği gerçekleştiren kullanıcılar yüzde 5 oranında indirim hakkı kazanıyorlar. 26 Kasım tarihinde açıklanacak sürpriz indirimli fiyatlar, ilk olarak bülten abonelerine gönderilecek. Böylece aboneler 27 Kasım'da yayınlanacak ürünlere ilk sahip olma şansını da yakalamış olacaklar. Bu ürünler arasında HUAWEI'nin çok tercih edilen P30 lite, Sport lite Bluetooth kulaklık, Watch GT 2, FreeBuds 3 ve kablosuz tripod selfie stick'i de bulunuyor.

HUAWEI'nin en yeni dizüstü bilgisayarı MateBook 14'ün 256 GB versiyonu, kampanya süresi boyunca 7.897 TL yerine 6.999 TL fiyatla tüketicilere sunulacak. Vade farksız 4 taksit avantajından yararlanarak ödeme yapabilecek tüketiciler 1'er TL fark ile HUAWEI kablosuz Bluetooth Mouse ve HUAWEI Pascal dizüstü bilgisayar taşıma çantası sahibi de olabilecekler.MateBook 14'ün 512 GB versiyonu ise, 8.699 TL fiyat ve vade farksız 6 taksit avantajı ile tüketicilere sunuluyor. Alışverişten sonra yorum bırakan tüketiciler, kazandıkları hediye çeki ile yalnızca 1 TL'ye HUAWEI Band 3e'yi satın alabilecekler.

HUAWEI Online Mağaza'da Muhteşem Cuma Kampanyaları

HUAWEI'nin en gelişmiş akıllı saati olan Watch GT 2 Pro, kampanya süresince vade farksız 6 taksit imkanıyla satın alınabiliyor. Tüketiciler, satın alma sırasında sadece 1 TL daha vererek HUAWEI Sport Lite kulaklık sahibi de olabiliyorlar. Huawei Store uygulamasını kullanan kullanıcılar ayrıca 100 TL indirim kuponu kazanıyor. HUAWEI Watch GT 2 Pro, 2.299 TL indirimli fiyatıyla teknoloji severler ile buluşuyor.

Watch FIT akıllı spor bilekliği, kampanya süresince vade farksız 6 taksit imkanıyla satın alınabiliyor. Tüketiciler, satın alma sırasında sadece 1 TL daha vererek HUAWEI Powerbank sahibi de olabiliyorlar. HUAWEI Watch FIT, 799 TL indirimli fiyatıyla tüketicilere sunuluyor.

Daha birçok HUAWEI ürününün indirim ve fırsatlarla tüketicilere sunulacağı Muhteşem Cuma kapsamındaki diğer ürünleri de incelemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları