Huawei Yeni Bombalarını Tanıttı: İşte P60 Pro, Mate X3, Nova 11 Pro ve Watch 4 Pro

Huawei, P60 Pro ve Mate X3 başta olmak üzere nova 11 serisi, Watch 4 serisi ve daha pek çok yeni üst düzey ürünü tanıttı.

Huawei, düzenlediği etkinlikte beklenen yeni amiral gemisi ürünlerini tanıttı. Tanıtımda, akıllı telefonlar arasındaki kamera rekabetini altüst eden Huawei P60 Pro ve form faktörüyle katlanabilir akıllı telefonlara yeni bir soluk getiren Mate X3 modelleri başı çekerken, yeni nova 11 serisi akıllı telefonları, Watch 4 serisi akıllı saatleri ve yeni MateBook X Pro da yer aldı.

Huawei P60 Pro

Huawei’nin P serisi akıllı telefonları, üst düzey fotoğrafçılık deneyimi dendiğinde akla gelen ilk telefon serilerinden biri oluyor. P60 Pro, bunun son halkası. Şu an bu telefon, DXOMARK'ın en iyi kameralı akıllı telefonlar sıralamasında 156 puanla ilk sırada yer alıyor ve mobil kamera deneyimini DSLR kameralara bir adım daha yaklaştırıyor.

P60 Pro’nun 2 farklı renk seçeneği var. Şu an ekranlarınızda gördüğünüz İnci Beyazı renkli bu seçeneğin arka tasarım desenleri tüm cihazlarda birbirinden farklı. Yani tamamen kişiye özel ve bir benzeri daha yok. Bu arada P60 Pro’yu tüm detaylarıyla inceledik ve tüm yönleriyle değerlendirdik. Hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Huawei P60 Pro Fiyatı: 36999 TL (8 GB + 256 GB), 39999 TL (12 GB + 512 GB)

buraya link gelecek

Huawei Mate X3

Huawei, tanıtımda yeni katlanabilir akıllı telefonu Mate X3'ü de sahneye çıkardı. Çarpıcı tasarımıyla dikkat çeken Mate X3, dış ekranıyla 6.4 inç, iç geniş ekranıyla ise 7.85 inç boyutunda görüntü sunabiliyor. Her 2 ekran da OLED panelden oluşurken, 120Hz tazeleme hızı da destekleniyor.

Yeni HUAWEI Mate X3, iç ve dış ekranlar, yeni nesil çok boyutlu menteşe ve görüntüleme sistemi gibi tüm alanlarda geliştirilerek hazırlanmış. Telefonun kamera bloğu da oldukça güçlü görünüyor ve simetrik tasarımıyla dikkat çekiyor. Telefonun arkasında 50 MP ana kameraya ek olarak 12 MP periskop telefoto lens ve 13 MP ultra geniş açılı lens bulunuyor. Hem kapak ekranında hem ana ekranda yer alan selfie kameraları da 8 MP çözünürlüğünde.

Mate X3’ün özellikle form faktörü oldukça dikkat çekici. Katlandığında bile neredeyse geleneksel bir akıllı telefon kadar ince olmayı başaran telefonun ekranını açtığınızda da herhangi bir katlama izi görünmüyor. Yakında bu telefonun da detaylı incelemesini sizlerle paylaşacağız.

Huawei Mate X3 Fiyatı: 69.999 TL

Huawei nova 11 Serisi

Nova serisi de kaldığı yerden devam ediyor. Yeni nova ailesinde nova 11 ve nova 11 Pro modelleri yer alacak. Yakında satışa çıkacak olan telefonlardan nova 11 Pro, arka yüzde kullanılan suni deri kaplamasıyla hoş bir his sunarken, özellikle bu yeşil renkli modeli oldukça şık görünüyor. Kamera bloğuyla nova serisinin genlerini taşıyan telefonun ekranında tıpkı Huawei P60 Pro’da olduğu gibi Kunlun Glass korumanın kullanışmış olması, onu amiral gemisi düzeyine yaklaştırıyor.

Seride yer alan nova 11 modellerinde ise düz yüzey kaplaması tercih edilmiş. Bu telefonlar kamera bloğundaki altın kaplama halkasıyla dikkat çekiyor.

Huawei nova 11 Fiyatı: 19999 TL
Huawei nova 11 Pro Fiyatı: 21999 TL

Huawei Watch 4 Serisi

Ve Huawei Watch 4. Huawei, yeni Watch 4 akıllı saatleriyle özellikle sağlık yönüne daha fazla eğiliyor. Daha önce tansiyon ölçen, EKG, damar sertliği ve kardiyovasküler testler sunan modellerinden sonra Watch 4 serisi ile bu defa sağlıklı diyafram için referans olabilecek sağlık kontrolü yöntemleri de sunuyor.

Tasarımıyla güzel görünen saatin ekranı 1.5 inç boyutunda LTPO AMOLED panelden oluşuyor. 100’den fazla spor modunu destekliyor ve E-Sim desteği de bulunduruyor. Ultra batarya modunda 21 güne kadar pil süresi sunabilen Huawei Watch 4, 5 ATM su geçirmezlik seviyesine ve uydu bağlantı desteğine de sahip.

Huawei Watch 4 Fiyatı: 13499 TL
Huawei Watch 4 Pro Deri Fiyatı: 15499 TL
Huawei Watch 4 Titanyum Fiyatı: 18499 TL