İlk Apple Watch modeli gerçekten şaşırtıcı!

Apple'ın saati Watch'un iWatch olarak anıldığı günlerde ortaya çıkan prototipi, yok artık dedirtiyor

İlk Apple Watch böyleymiş!

Apple'ın çok konuşulan ve merakla beklenen akıllı saati Watch, fanları meraklandırmaya devam ediyor. Elbette tasarım yönüyle güçlü olacak olan Apple Watch, bunun için kullanıcılara tam 38 farklı kayış tasarımı sunuyor. 38 adet Velcro kayışla raflarda yer alması beklenen Apple Watch'un prototip modeli ise yine Velcro kayış kullanıyormuş. Ancak bir farkla...

Apple Watch'un, Apple'ın Cupertino'daki kampüsünde prototip olarak Velcro kayışla kola bağlanmış bir iPhone şeklinde ortaya çıkması, saatin adı için de elbette "iWatch"tan başka bir seçeneğin olmasını zorlaştırıyordu. İlk prototipleri Velcro kayışla kollarına bağlanmış halde kullanılan iPhone'larla yapan Apple geliştiricileri, böylece saati geliştirmek için farklı bir vizyon edinmiş. Ama tüm bunlar, Apple Watch'ın kola takılmış iPhone'lar olarak doğduğu gerçeğinin ilginçliğini azaltmıyor.

Arayüzün fazlasıyla sezgisel ve fonksiyonel olması konusunda ısrarcı olan geliştiriciler, kullanıcıların saati kullanmak için kolunu uzun süre yukarıda tutmak zorunda olmayacaklarını söylüyorlar. Öte yandan Taptic Engine ile geri bildirim konusunda kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatacaklarını da söyleyen Apple geliştiricileri, bu açıklamalarıyla kullanıcıları meraklandırmaya devam ediyor.

Her gün bir yenisinin ilave olduğu Apple Watch'un uygulamaları da hazır. Artık hep birlikte saatin piyasaya çıkmasını bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları