İngilizce Öğrenme Programları

İngilizce veya başka bir yabancı dil öğrenmek istiyorsanız, işte başlama noktanız!

İngilizce öğrenme programları

Yabancı dil, özellikle İngilizce, iş dünyasında aranan özelliklerin başında geliyor. Herhangi bir yabancı dil bilmiyorsanız veya bilginizin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız, internette sizin için birçok kaynak var.

Dil öğrenmeyi hiç para harcamadan bile eğlenceli bir iş haline dönüştürmeniz mümkün. Aşağıdaki hizmetler ve uygulamalar sayesinde İngilizcenizi geliştirebilir, yepyeni yeni bir öğrenmeye başlayabilir veya sözcük haznenizi genişletebilirsiniz. "Zamanım yok" demeyin çünkü, çoğu zaman günde 5-10 dakikanızı ayırmanız bile yeterli. İhtiyacınız olan şey istek ve biraz kararlılık.

1. Busuu

İngilizce dahil 10'un üzerinde dil öğrenebileceğiniz Busuu, etkileşimli eğitimleriyle sizi sıkmadan dil öğretiyor. PC'nizin yanı sıra mobil uygulamalar yoluyla kullanabileceğiniz hizmet, ideal bir İngilizce eğitimi sunuyor.

Busuu

2. Memrise

Memrise, size kartlar yoluyla dil öğreten, içeriği kullanıcıları tarafından hazırlanan bir hizmet. 25 farklı dilde 250 ders içeren Memrise'ın Android ve App Store uygulamaları mevcut.

Memrise

3. Duolingo

Duolingo, en popüler yabancı dil ve İngilizce öğrenme sitelerinden biri. Bilgisayarınızda, Android'li telefonunuzda veya iPhone'da kullanabileceğiniz Duolingo, birkaç dakika süren etkileşimli dersleriyle İngilizceyi eğlenceli bir biçimde öğretiyor. Duolingo'nun Türkçe arayüzden öğrenebileceğiniz diller arasında Almanca da var.

Duolingo

4. BBC Languages

4. BBC Languages

Haber hizmeti vermekle yetinmeyen BBC, web sitesinde yayınladığı yazılarla akademik bilgiler de sunuyor. Buradan erişebileceğiniz İngilizce Dersleri sayfasının yanı sıra, İngilizcesini geliştirmek isteyenler, buradaki hizmetten faydalanabilirler.

5. Voscreen

Voscreen, kısa videolu kliplerle İngilizcenizi geliştirmenizi sağlıyor. Android ve iOS uygulamaları bulunan Voscreen, dil öğrenmeyi eğlenceli bir hale getiriyor.

Voscreen

6. Lang-8

Lang-8'de yazdığınız yazılar, ana dili İngilizce olan bir kullanıcı tarafından gözden geçirilip düzeltiliyor. Böylece hangi hataları yaptığınızı kolayca öğrenebiliyorsunuz. Ana dilinizde düzeltme işini dilerseniz siz de üstlenebiliyorsunuz.

Lang-8

7. Clozemaster

7. Clozemaster

Clozemaster, size gösterdiği eksik cümleleri tamamlamanızı istiyor. İngilizce sözcük dağarcığınızı etkili biçimde geliştirmek istiyorsanız, Clozemaster tam size göre.

Clozemaster

Okuyucu Yorumları