Instagram, Hikayeler için uzun zamandır sunduğu bu özelliği normal gönderiler için de sunmaya hazırlanıyor

Instagram, Hikayeler için zaten bir süredir kullanabildiğimiz bu faydalı özelliği şimdi standart gönderiler için de sunmaya hazırlanıyor.

Instagram, Hikayeler için sunduğu bu özelliği normal gönderiler için de sunmaya hazırlanıyor

Bir süredir Instagram, son kullanma tarihleri dolsa da onları kaydetmenin bir yolu olarak, en sevdiğiniz Hikayeleri profilinizin en üstüne sabitlemenize izin veriyor. Ve şirket yakında aynı şeyi gönderileriniz için de yapmanıza izin verebilir.

TechCrunch tarafından belirtildiği üzere, Instagram kısa süre önce kullanıcıların fotoğraf ızgaralarının üzerinde belirli gönderileri vurgulamasına olanak tanıyan bir özelliği test etmeye başladı. teste katılan kullanıcılar, bir gönderinin üst kısmındaki üç nokta simgesine dokunarak yeni "profiline sabitle" seçeneğini seçebiliyor.

Instagram yaptığı açıklamada, "İnsanların profillerinde gönderilere yer vermelerini sağlayan yeni bir özelliği test ediyoruz" dedi.

Şirketin normal gönderileri öne çıkarmak için bir yol eklemeyi düşündüğüne dair kanıtlar ilk olarak Ocak ayında Alessandro Paluzzi tarafından fark edilmişti. Twitter ve TikTok dahil olmak üzere bir avuç başka sosyal medya platformu, gönderileri hemen hemen aynı şekilde vurgulamanıza olanak tanıyor.

Bu yeniliğin, çok fazla gönderi paylaşan ve en iyi paylaşımlarının hep göz önünde olmasını isteyen kişiler için büyük bir hediye olacağını söyleyebiliriz...