Instagram'ın NFT Atağı: Ethereum, Polygon, Solana ve Flow Ağlarını Destekleyecek

Instagram; NFT desteği için Ethereum, Polygon, Solana ve Flow ağlarını entegre etmeye hazırlanıyor.

Instagram'ın NFT Atağı: Ethereum, Polygon, Solana ve Flow Ağlarını Destekleyecek

Sosyal medya platformu Instagram'ın platforma NFT desteği getireceği zaten biliniyordu. Şimdi ise bu NFT'ler için destekleyeceği ağlar ortaya çıktı. Instagram; Ethereum, Polygon, Solana ve Flow ağları için NFT entegrasyonu hazırlığında.

Instagram NFT Planlarına Devam Ediyor

Instagram, platforma NFT desteği getirecek. Böylece kullanıcılar NFT'lerini bu platformda da sergileyebilecek. Bu destek için bazı entegrasyon bilgileri de ortaya çıktı. Ethereum, Polygon, Solana ve Flow isimli Blockchain ağlarındaki NFT'ler söz konusu entegrasyon kapsamında Instagram'da sergilenebilecek.

Aynı zamanda Instagram, MetaMask gibi popüler kripto cüzdanlarına da destek sağlayacak. Böylece kullanıcılar bu entegrasyonu kullanarak NFT sahipliğini kanıtlayabilecek. Ayrıca profilinde sergileyebilecek.

Dünyanın en önemli sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, NFT adına attığı adımlar son derece önemli. Aylık 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Instagram, NFT'lerin benimsenmesine önemli katkılar sunabilir.

Bu arada platform, NFT'lerini yayınlamak ve paylaşmak isteyen kullanıcılardan ek ücret almayacak.

Şimdilik entegrasyonların ne zaman yapılacağı belirsiz. Ancak, ilerleyen dönemde birçok NFT paylaşımı ile karşılaşacağımız da bir gerçek.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.