Internet Explorer 7 Beta 3 karşınızda...

Microsoft, Internet Explorer 7'nin 3. betasını kullanıcılara sundu. Detaylar içerde...

Internet Explorer 7 Beta 3 karşınızda...

Daha güzel, daha 3B

Yeni Internet Explorer da, XP'nin devamı Windows Vista'nın grafiksel ziyafetinden payını almış. Daha modern görünüm, iyi animasyonlar ve daha saydam görüntülerle, Microsoft Apple Mac'a ciddi rakip olacağını gösterdi

Daha rahat sörf

Microsoft, Explorer 7'yi sörfü daha rahat hale getirecek 7 önemli özelliğiyle birlikte sunuyor. Sekmeler, Eklenti yöneticisi, RSS desteği gibi özellikler her ne kadar diğer tarayıcılarda artık standart halini aldıysa da, Internet Explorer da bu özelliklerle ilk kez karşılaşıyoruz.

Peki ya güvenlik?

Internet Explorer 7, internet üzerinde dolaşırken karşılaşabileceğiniz tüm tehlikelere karşı önlemini almış. Bunlardan en önemlisi, ülkemizde de kullanıcıların başını çok ağrıtan phishing denilen ve özellikle bankaların internet sitelerinin taklit ederek, kullanıcıların bilgilerini öğrenmeye yönelik hazırlanmış siteleri göstermemesi. Öte yandan Windows Defender BETA 2'yle entegre olabilen Internet Explorer 7, web üzerinden gelebilecek diğer spyware veya virüslere karşı da güvenliği en üst düzeyde sağlıyor.

BETA 3?

İkinci betası bile bize süpriz olan Internet Explorer 7, 3. betasında, uyumluluk, kullanıcı arabirimi ve güvenlik üzerindeki rötüşlarını arttırmış.

RSS'leri artık otomatik olarak güncellemeye alabileceğiniz gibi, e-posta butonu geri gelmiş. Kullanıcıların bildirdikleri sitelerle ilgili sorunların üstünden geçilmiş ve uyumluluk arttırılmış. Ayrıca Haziran ayındaki güvenlik sorunları da yeni sürüme eklenmiş.


Beta 3'ü kurabilmek için yine Service Pack 2 gerekmekte.

İndirmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz

Internet Explorer 7 Beta 3 (XP SP2) için

Internet Explorer 7 Beta 3 Windows XP (64 bit) ve Windows 2003 (64 bit)

Internet Explorer 7 Beta 3 Windows 2003 SP1

Okuyucu Yorumları