Beklenen iPhone 14 serisi, bugüne kadarki "en renkli" iPhone serisi olabilir

Yeni sızıntı, iPhone 14 serisinin gelmiş geçmiş "en renkli iPhone serisi" olabileceğini söylüyor.

iPhone 14 serisi, "en renkli" iPhone serisi olabilir

En son sızıntıda dört modelin de sekiz farklı renkte sunulabileceği iddia edildiği için, iPhone 14 serisinin gelmiş geçmiş "en renkli" seri olmasını bekleyebiliriz. Bu sızıntı, makul bir geçmişe sahip bir sızıntı kaynağı olan Majin Bu tarafından Twitter'da paylaşılan resmi olmayan iPhone kılıflarının görüntüleri ile ortaya çıktı.

Bu kılıflar resmi olmasa da, resmi iPhone 14 kılıflarının tamamen aynı kopyaları oldukları söyleniyor. Ayrıca, iPhone kılıflarının renklerinin bazen telefonları alabileceğiniz tonlarla eşleşmesinden dolayı, burada gösterilen sekiz renkten en azından bazılarının iPhone 14 serisinin içerdiği renklerle eşleşebileceğini tahmin edebiliriz. Yani midnight (siyah), succulent (soluk yeşil), chalk pink (pembe), kırmızı, leylak, sun glow (sarı), stormblue (mavi) ve mürver (mor) seçenekleri sunulabilir.

Bu'nun gönderdiği daha önceki tweet'lere baktığımızda, bu renklerde kılıfların dört iPhone 14 modelinin tamamı için (standart iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max) üretildiğini okuyoruz ve bu da dört telefonun da aynı sekiz renkte sunulabileceğini gösteriyor.

Ancak her zaman olduğu gibi bu sızıntıya bir miktar şüphe ile yaklaşmakta fayda var. Öncelikle, Majin Bu bunların resmi kılıf renkleri olduğundan tamamen emin değil ve resmi renkler olsalar bile, telefonların aynı renklerle satılacağı anlamına gelmiyor.

Ayrıca, bu renkler önceki sızıntılarla tam olarak eşleşmiyor. Daha önceki sızıntılarda iPhone 14 ve iPhone 14 Max'i mor, yeşil, siyah, beyaz, mavi ve kırmızı olarak göreceğimizi ve iPhone 14 Pro ve Pro Max'in altın, mor, yeşil, grafit ve gümüş renkleri ile piyasaya çıkacağı söyleniyordu.

Dolayısıyla, bu son sızıntı doğruysa, bu yılki toplam renk yelpazesi daha küçük olabilir, ancak bunların tüm telefonlarda aynı olmasıyla, her bir telefon için daha geniş bir seçim sunulmuş olacaktır. Öte yandan bu sızıntı, telefonların kendileri farklı renklerde olsa da, bu renklerde kılıflar alabileceğiniz anlamına gelebilir.