Tüm iPhone 16 modellerinin tasarımları ortaya çıkmış olabilir

iPhone 16 serisine ait olduğu iddia edilen yeni maket ünitelerin fotoğrafları, yeni iPhone'ların nasıl görüneceğini ve ekran boyutlarını açıkça ortaya koyuyor.

Tüm iPhone 16 modellerinin tasarımları ortaya çıkmış olabilir

iPhone 16 serisine ait olduğu iddia edilen maket üniteler birkaç hafta önce internete sızarak tüm serinin tasarımı ve bazı önemli özelliklerini ortaya çıkardı. Bu maketler, iPhone 16 serisinin Pro olmayan modellerinde yer alması beklenen dikey kamera modülünü de gösteriyordu.

Bir süredir söylenti olarak dolaşan bu dikey kamera modülü, yeni maket görüntülerinin de ortaya çıkmasıyla birlikte somutlaşıyor. X kullanıcısı Sonny Dickson’ın paylaştığı ve iPhone 16 serisine ait olduğu iddia edilen maket ünitelere ait son görseller, tüm serinin tasarımını yan yana gösteriyor.

Dikkatinizi çekecek ilk şey iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modelleri için söylentilere konu olan dikey kamera modülü olacaktır. Yeni modül kesinlikle iPhone X kamera modülüne benzeyen, hap benzeri bir modülde iki kameranın üst üste yer aldığı bir tasarım kullanıyor.

Ayrıca bu maket üniteler, iPhone 16 Pro Max’in serideki diğer seçeneklere göre ne kadar büyük olduğunu da sergiliyor. Sızdırılan görsellerde her modelin üzerinde yazan sayılar, muhtemelen cihazın ekran boyutunu belirtiyor. Bu sayılara göre iPhone 16 Pro Max 6,9 inç ekrana sahip olacak. Diğer modellere baktığımızda ise iPhone 16 Pro’nun 6,3 inç, iPhone 16’ın ve iPhone 16 Plus’ın ise sırasıyla 6,1 inç ve 6,7 inç ekran boyutlarıyla geleceği görülüyor.