iPhone SE 2'de iPhone X'ten Esintiler Olacak

Apple, iPhone SE 2'yi 4 Haziran'da tanıtacak. Gelen bu bilgi ise, iPhone SE 2'nin iPhone X'e benzeyeceğini gösteriyor.

iPhone SE 2 iPhone X'e göz kırpıyor

Uzun süredir devam eden iPhone SE 2 ile ilgili sızıntılar, yavaş yavaş telefonun nasıl bir şeye benzeyeceği konusunda kafalardaki soru işaretlerini gidermeye başlıyor. Apple'ın bir sonraki iPhone SE hamlesi, görünüşe göre iPhone X'dan birkaç özelliği miras alacak.

Ben Gesgin adında bir kullanıcının ortaya çıkarttığı bilgiye göre Apple, iPhone SE 2 için düğmeye basmış durumda. Şu an seri üretimine başlanan iPhone SE 2, yine Gesgin'in ifadesine göre iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'tan da aşina olduğumuz cam arka yüzey ve kablosuz şarj özelliklerini üzerinde taşıyacak.

iPhone SE 2'de iPhone X'ten Esintiler Olacak

Apple'ın 4 Haziran tarihinde düzeneleyceği WWDC 2018'te tanıtılması beklenen iPhone SE 2, daha önce de ortaya çıkan bilgilere göre üzerinde herhangi bir 3.5 mm'lik kulaklık girişi bulundurmayacak. Bilindiği gibi Apple, yeni çıkarttığı tüm cihazlarda bu öğeden kurtulmuş ve kullanıcıları AirPods'a yöneltmişti. iPhone SE'de yer alan kulaklık girişi de, yeni jenerasyon SE modeli ile tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alacak.

Mart 2016'da tanıtılan iPhone SE'nin üzerinden tam 2 yıl geçti. Bakalım iPhone SE 2 ile Apple kullanıcıları mutlu olacaklar mı? Bu sorunun cevabını, 4 Haziran'da öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları