IRIS'in yeni fare tarayıcısı geldi!

IRIS'in hem fare, hem de tarayıcı olan ürününün yeni modeli, satışa sunuldu!

Farenizle tarayın, paylaşın!

DataStar, IRIS'in hem mouse hem tarayıcı olan ürününün yeni modelini satışa sundu. Bilgisayarla çalışırken standart bir mouse olarak kullanılabilen ürün ile tek bir tuşa basarak her tür doküman taranabiliyor. Hem PC hem Mac desteği olan ürün ile taranan her şeyi doğrudan bulutta arşivleyip paylaşmak da mümkün.

Doküman yönetimi konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden IRIS'in Türkiye distribütörü DataStar, yeni mouse-tarayıcı modelini satışa sundu. Hem mouse hem tarayıcı özelliğinde olan ve önceki modeli Türkiye'de beğeni toplayan ürünün, yeni modeli olan IRIScan Mouse Executive, daha gelişmiş özelliklere sahip.

Standart bir bilgisayar mouse'u özelliğine sahip olan IRIScan Mouse Executive ile çalışırken gerekli dokümanları tarayıp bilgisayara ya da buluta atmak mümkün. 300dpi çözünürlüğünde tarayıcı özelliğine sahip olan bu mouse ile sadece 'tarama' tuşuna basıp mouse'un altında yer alan dokümanda mouse'u gezdirerek tarama yapılabiliyor. Tarama görüntüsü hemen bilgisayar ekranına yansıyor. Tarama yapılmadığı zamanlarda ise ürün normal bir mouse olarak çalışıyor.

Bulut Bilişim (Cloud Computing) destekli olan IRIScan Mouse Executive ile taranan dokümanlar bulutta gerçek zamanlı olarak paylaşılabiliyor ve her yerden erişilebiliyor. Taranan belgeler hızlı ve kolay bir şekilde Dropbox'a yüklenebiliyor ya da Facebook, Twitter, Flickr gibi sosyal medyada paylaşılabiliyor.

A3 boyutuna kadar her şey taranabiliyor, farklı formatta kaydedilebiliyor

IRIScan Mouse Executive ile kitap, gazete, el yazısı notlar, mimari planlar, çizimler, mektuplar gibi her türlü doküman taranabiliyor. A3 boyutuna kadar tarama olanağı sağlayan ürün ile taranan dokümanlar, farklı formatlarda kaydedilebiliyor. Word, Excel, Outlook gibi formatları destekleyen mouse-tarayıcı ile ücretsiz verilen PDF kompresör yazılımı sayesinde taranan dosyalar sıkıştırılarak PDF formatında da kaydedilebiliyor.

Daha rahat kullanım için özel olarak üretilen bir mousepad ile birlikte gelen ürün, taranan dokümanların kaymasını engelleyerek daha rahat tarama olanağı sunuyor. Bu sayede kartvizit gibi küçük boyutlu dokümanları da rahatlıkla tarayabilen ürün, yine ücretsiz sunulan CardirisTM yazılımı sayesinde taranan kartvizitleri otomatik olarak dijital kişiler dosyasına (Outlook, Excel, Salesforce vb) aktarabiliyor.

QR kodları da tarayabilen IRIS'in yeni mouse-tarayıcısı, taranan QR kodları anında bağlı olduğu içeriğe (web sitesi, video, dosyalar vb) yönlendirebiliyor.

Türkçe dahil 130'dan fazla dili desteleyen IRIScan Mouse Executive ile taranan metinler Google Çeviri ile doğrudan bağlantı kurarak istendiğinde dokümanın çevirisini de yapabiliyor.

IRIScan Executive Mouse Tarayıcı

- 300 dpi tarama çözünürlüğü,

- Maks. A3 boyutundaki belgeleri tarayabiliyor,

- USB 2.0,

- PDF, JPEG, TIFF, PNG, XLS, DOC formatlarında kayıt desteği,

- PC ve Mac uyumlu,

- Fiyat: 89 USD+KDV

Okuyucu Yorumları