İşte Computex 2019'dan Yeni Oyuncu Ekipmanları

Cooler Master, Computex 2019'da yeni kablosuz çevre birimleri ve ultra hafif fare serisini duyurdu.

Oyunculara yeni ekipmanlar

Cooler Master, Computex 2019'da yeni kablosuz çevre birimleri ve ultra hafif fare serisini duyurdu.

Tanıtılan yeni modeller arasında olan Cooler Master SK851, profesyoneller tarafından özel olarak değiştirilmiş yeni düşük profilli mekanik klavyedir. Omrom düşük profilli mekanik anahtarlar, Bluetooh 4.0 kablosuz bağlantı, aydınlatma açıkken 15 saate kadar, aydınlatma kapalı iken beş aya kadar süren yüksek kapasiteli pil ömrü ve fırçalanmış alüminyum tasarım ile isteklerinize yanıt verir. Cooler Master yazılımı sayesinde daha fazla kişiselleştirme yapılabilir.

İşte Computex 2019'dan Yeni Oyuncu Ekipmanları

MM831, Cooler Master'ın gerçek gecikmesiz bağlantı sağlayan ilk kablosuz faresidir. Dinamik 4 bölgeli aydınlatma efektlerine sahip, 32.000 DPI'a kadar doğruluk ve hız için PixArt 3360 optik sensöre sahiptir. Dayanıklı PBT şasi aşınma ve yıpranmayı azaltırken, Omron anahtarlar 20 milyon tıklama ömrüne sahiptir. 2.4Ghz veya Bluetooth bağlantı imkanı ve Qi kablosuz şarj desteği kablosuz kullanım için en iyi özelliklerdir.

Cooler Master ayrıca iki yeni kablolu modeli olan MH650 ve MH630 ürünlerini de duyurdu. MH650, konsol ve PC kullanıcıları için idealdir ve sanal 7.1 surround ses, tek yönlü boom mikrofon, RGB aydınlatma, konsollar ve PC için tek USB bağlantısı, çıkarılabilir kablo , mikrofon ve kolay taşınabilirlik için katlanma özelliklerini sunar. MH630 basit ama güçlü bir modeldir. PC'ler ve mobil cihazlar için zengin bir ses kalitesi sunar. 3.5mm jacklı bağlantı ve 50mm Neodim sürücüleri ile donatılmıştır. Çıkarılabilir kablosu ve mikrofonu, MH630'u hareket halindeyken kolay bir seçenek haline getirir.

MM710 ultra hafif bir faredir. Özel petek kompozit gövdesi ve hafif örgülü yumuşak dahaynıklı kablosu ağırlığı 52grama düşürmüştür. MM710 32.000 DPI'a akdar ayarlanabilen Pixart 3389 optik sensor ile sağ el kullanıcıları için optimize edilmiştir. Şık ve zarif bir şekle sahiptir.

Okuyucu Yorumları