İşte Galaxy S10 Ekranı Değişim Fiyatları!

Galaxy S10 ekran değişim fiyatları ortaya çıktı. Galaxy S10'u yere düşürmeyin, ekranını kırmayın, üzülürsünüz...

Galaxy S10 ekranını kıran üzülür

Samsung Galaxy S10 pahalı bir telefon. Bozulduğunda veya ekranı kırıldığında da buna bağlı olarak yüksek fiyatların ortaya çıkacağı muhakkak. Zira telefonun ön ve arka yüzü cam malzemeye sahip, üstelik ekranın altında ultrasonic parmak izi okuyucu kullanılırken, ekran da yeni Dynamic AMOLED panelden oluşuyor. Telefonun yalnızca malzemelerinin pahalı olması değil, aynı zamanda tamirinin zor olması da fiyatını arttıran bir etken. Galaxy S10 da bundan bir hayli nasipleniyor. Zira iFixit'in Galaxy S10 için biçtiği tamir edilebilirlik puanı 10 üzerinden yalnızca 3. Peki, Galaxy S10'un ekranı kırıldığında cebinizden ne kadar çıkacak? İşte ortaya çıkan ekran değişim maliyetleri.

Tüm Galaxy S10 cep telefonu modelleri için ekran değişim fiyatları ortaya çıkmış durumda. Buna göre Galaxy S10e için ekran değişim maliyeti 173 Dolar, Galaxy S10 için ekran değişim fiyatı 209 Dolar olurken, Galaxy S10+ modeli için de tam 230 Dolar ekran değişim ücreti ödemek gerekecek. Elbette bunlar Türkiye fiyatları değil. Türkiye fiyatlarının dolar kurunun yüksek olmasından dolayı yüksek olacağı aşikar.

Mesela Galaxy S10 Plus'ın ekranını kırarsanız, kabaca bir hesaplamayla tamir için 1260 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekecek. O nedenle eğer Galaxy S10 ailesinden bir telefon satın almayı düşünüyorsanız, telefonu korumak için kılıfa da para ayırmanız yararınıza olacaktır.

Okuyucu Yorumları