İşte HyperX'in Yeni CES 2020 Bombaları!

HyperX, CES ve Record Market Momentum'da yeni PC ve konsol oyun serisi ile 2020'ye damgasını vuruyor.

HyperX'ten muhteşem ürünler!

2013 yılında kuruluşundan bu yana yüksek performanslı ürün serisini genişletmeye kendini adamış Kingston Technology Company, Inc.' in oyun birimi olan HyperX, ödüllü oyun akseuarları ve bellek serisine yeni eklemeler yaptığını duyurdu.

CES 2020'de gösterilen en yeni ürünler arasında Cloud Flight S kablosuz oyuncu kulaklığı, HyperX Aqua mekanik tuşlara sahip Alloy Origins RGB oyun klavyesi, Pulsefire Raid oyuncu faresi, FURY Ultra RGB oyuncu mouse pad'i ve aynı zamanda FURY DDR4 DIMM ve Impact DDR4 SODIMM bellek modülleri bulunuyor. HyperX ayrıca Switch Joy-Con kontrol cihazları ve mobil cihazlarının yerleştirildiği ve şarj edildiği iki yeni ChargePlay Clutch ürününü de sunuyor.

Bunların yanı sıra HyperX, 2019 yılı içerisinde 10 milyondan fazla oyuncu kulaklığı, bir milyon oyuncu klavyesi, 65 milyon bellek modülü pazara sunmuş olup, NPD'nin açıkladığı son verilere göre de, 2019 yılı oyuncu kulaklığı pazarında büyük bir pay almayı başardı. HyperX 2014'te ilk oyuncu kulaklığı olan Cloud'u geliştirdiğinden bu yana, 30 farklı kulaklık modeli üreterek, PC ve konsol oyuncu kulaklıkları markaları arasında kendini lider pozisyona getirdi. Ayrıca günlük kullanım için tasarlanmış Cloud MIX kulaklıkları ile ve "We're all Gamers" mottosuyla yola çıkan ürün elçilerinin dışında, Grammy ödüllü Post Malone, Pittsburgh Steelers oyuncusu JuJu Smith-Schuster ve Boston Celtics'in 4 numarası Gordon Hayward gibi ünlü isimlerle de çalıştı.

HyperX Genel Müdürü Mark Leathem yaptığı konuşmasında "CES konferansında bahsettiklerimiz, 'We're All Gamers' felsefesine duyduğumuz sarsılmaz bağlılığımızla PC, Konsol, Mobil Oyuncularına ve daha fazlasına verdiğimiz hizmetin evrilmesinin bir yansımasını ortaya koymuştur. HyperX ürünleri, gerek çevirimiçi bir PC oyunu turnuvasında boy gösteren, gerekse PlayStation, Nintendo Switch, Xbox gibi platformların son çıkan oyunlarını oynayan oyunculara, segmentinin en iyi performansını sağlamakta ve HyperX'in kalitesini de ileri seviyeye taşımaktadır," dedi.

İşte HyperX'in Yeni Ürünleri

İşte HyperX'in Yeni Ürünleri

HyperX Cloud Flight S

Cloud Flight'ın başarısını temel alan Cloud Flight S, 30 saate1 kadar pil ömrü sunan ve bağımsız Qi sertifikalı, kablosuz şarj özelliğine sahip kablosuz bir kulaklık modeli oluyor. Masaya rahatça konabilmesi için 90 derece dönen kulak kapakları, Cloud Flight S'e özel olarak ayarlanmış olup, HyperX sanal 7.1 surround ses ve 2,4 GHz hızında yayın yapan 50mm sürücülerle etkileyici bir oyun içi ses deneyimi sunuyor.

Cloud Flight S, sessizde olup/olmama durumunu gösteren LED göstergeli, ayrılabilir bir mikrofon içeriyor. PC, PS4 ve PS4 Pro hazır kulaklık seti ayrıca HyperX NGENUITY yazılımı kullanılarak özelleştirilebilen oyun ve sohbet ses seviyesini ayarlamak için sezgisel kulaklık kontrolleriyle birlikte geliyor.

HyperX Alloy Origins Oyun Klavyesi

Alloy Origins mekanik klavyesi, dokunsal HyperX Aqua mekanik anahtarları kullanılarak üretilmiş, parlak ışık efektlerine sahip, daha parlak aydınlatma için ise beş farklı ayarlanabilir parlaklık seviyesine sahip olan arkadan aydınlatmalı RGB tuşlara yer veriyor.

Dayanıklılık ve sağlamlık için havacılık sınıfı alüminyum kullanılarak üretilmiş gövdeye, masaüstü alanını en üst seviyeye çıkartan ve yerden tasarruf sağlayan bir dizayna sahip.

Alloy Origins, klavyedeki tuş başına basit kişisel ışıklandırma efektleri dahil birçok ışıklandırma ve makro ayarı yapabilme özelliğine de sahip. Kullanıcılar hareket halindeyken oyun oynamak için dahili bellekte, HyperX NGENUITY yazılımını kullanarak, üç adete kadar Alloy Origins profili kaydedebiliyor. Klavyede ayrıca %100 anti-ghost ve N-key modu bulunuyor.

HyperX Pulsefire Raid

Pulsefire Raid RGB, tuş atama veya çeşitli komutları gerçekleştirmek için ek tuşlara ihtiyaç duyan oyuncular için tasarlanmış ergonomik bir fare. Pulsefire Raid, donanım hızlandırması olmadan hassas, akıcı ve duyarlı bir izleme için tasarlanmış olup, farede 11 adet programlanabilir tuş, 16.000 DPI'a kadar hız ve kesin doğruluk sağlayan Pixart 3389 sensörü bulunuyor.

Özelleştirilebilir yerel DPI ayarları, oyucuların LED göstergeler sayesinde ayarları izlemesini sağlıyor. Ayrıca 20 milyon tıklama sunan güvenilir Omron anahtarlara da sahip. HyperX NGENUITY 'nin gelişmiş ayarları sayesinde oyunculara, DPI ayarı değiştirme, RGB ışık efektlerini düzenleme ve macro ayarı yapma imkanı da sunuluyor.

HyperX Fury Ultra

FURY Ultra mouse pad,HyperX NGENUITY yazılımı ile özelleştirilebilen ışık çubuğuna ve 360 derecelik parlak RGB ışık çerçevesine sahip. Oyun yüzeyi, performans, hız ve stabilite sağlayan kaymaz, kauçuk tabanlı mikro dokulu olup sert bir yüzeyle kaplı.

Yeni HyperX FURY DDR4 ve FURY DDR4 RGB

FURY DDR4 ve FURY DDR4 RGB modülleri, Intel ve AMD'nin en son çıkan platformları ile uyumlu, uygun fiyatlı, yüksek performansa sahip yükseltmeler olarak tanıtılıyor.

Yeni HyperX Impact DDR4 SODIMM Kapasite Eklemeleri

HyperX Impact DDR4, küçük form faktöre sahip cihazlar için de yüksek performans sağlıyor. Impact DDR4, Plug N Play tak çalıştır özelliği ile Ryzen ve Intel XMP destekli modüllerini, sistemin izin verdiği hız oranında, modüllerde 32GB a kadar, kit yapılandırmalarında ise 64GB a kadar otomatik hız aşırtması yapabiliyor.

Nintendo Switch için HyperX ChargePlay Clutch

Nintendo Switch için geliştirilmiş olan ChargePlay Clutch şarj ünitelerinde 6000mAh pil kapasitesi ve şarj durumunu gösteren LED göstergeler bulunuyor. Şarj çantasında çıkarılabilir kauçuk Joy-ConTM kumandalar bulunmakta ve masaüstü oyun modu deneyimi için destek standı sunuyor. Ayrıca USB Type-C şarj kablosu ile de rahat ve güvenli bir bağlantı sağlıyor.

Mobil için HyperX ChargePlay Clutch

ChargePlay Clutch, kauçuk dokulu tutamaçları ile mobil cihazınızı dikkalice kavrayarak güvenli bir şarj deneyimi sunuyor. Qi sertifikalı kablosuz şarj özelliği olan ChargePlay Clutch, ayrılabilir ve arttırılabilir 3000mAh pil kapasitesine sahip olup, USB port ile bağlanmakta ve LED'li şarj göstergeleri bulunduruyor.

Piyasaya Çıkış Tarihleri

Yeni ürünler, HyperX bünyesinde bulunan satış ağları ve sanal marketler üzerinden sunulacak olup, aşağıdaki gibi:

  • Cloud FlightTM S kablosuz oyun kulaklığı – Şubat
  • Alloy Origins RGB (Aqua anahtarlı) oyun klavyesi – Mart
  • Pulsefire Raid oyun mouse'u– Ocak
  • FURY Ultra RGB oyun mouse pad – Ocak
  • Nintendo Switch için ChargePlay Clutch – Ocak
  • Mobil cihazlar için ChargePlay Clutch – 2020 yılı 2. çeyreği
  • 3600MHz ve 3733MHz frekanslarına sahip FURY DDR4 ve FURY DDR4 RGB – Ocak
  • 3200MHz frekansa kadar çıkabilen ve 64GB kitlere sahip Impact DDR4 SODIMMs – Ocak
Okuyucu Yorumları