İşte iPhone 6S'in kamerasının özellikleri!

iPhone 6'nın zaten yeterince iyi olan kamerası, iPhone 6S'te ne kadar gelişecek? İşte cevap!

iPhone 6S'in kamerası...

iPhone 6'ın 8 megapiksellik kamerası, çözünürlük anlamında çok yüksek bir kapasiteye sahip olmasa da gayet iyi bir performans sunuyor. Bu yüzden iPhone 6S'te arka ve ön kameraların geliştirilecek olması sizi şaşırtabilir.

Apple'ın arka kamerayı 12 megapiksele, ön kamerayı ise 1,5MP'den 5 megapiksele yükseltmesinden bahsediyoruz. Dahası ön kameranın fotoğraf çekerken ekranı maksimum parlaklığa alacağı, böylece sizi aydınlatacağı söyleniyor (LG G3 bunu denemişti, ancak artık vazgeçmiş görünüyor). Kendi fotoğrafınızı çekerken ekranın flaş gibi kullanılması çektiğiniz kareyi görmenizi engelleyeceğinden, Apple'ın nasıl bir çözüm sunacağı merak konusu.

Bir başka dedikoduya göreyse Apple, 4K video kayıt yeteneğini telefonuna ilave edecek. Sony, Samsung, LG gibi üreticilerin telefonlarında gördüğümüz bu özellik, genellikle teknik özellik listesinde havalı bir madde olarak görünmekten ileri gitmiyor. 4K videoların her dakikası yaklaşık 350MB yer kapladığından, Apple'ın bu durum için bir çözüm bulması gerekiyor. Videolarınızı iCloud'a kaydetmek iyi bir çözüm olabilir, ancak bunun için de bolca bant genişliğine ihtiyacınız olacak.

Apple'ın iPhone 6S'in arka ve ön kameralarını yükselteceği kesin gibi görünüyor, ancak hangi geliştirmelerin yapılacağını bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları