İşte iptal edilen "Lumia 1030" sızdı!

Nokia ve Microsoft'un iptal edilen amiral gemisi Lumia 1030'dan yeni kareler internete sızdı!

Gizemli Nokia'dan son kareler

Nokia ve Microsoft, 2014 yılında bir maceraya atılarak "McLaren" kod adı altında yeni bir Windows Phone amiral gemisi üzerinde çalışmaya başlamışlardı. Söz konusu modelin, 41 megapiksel'lik PureView kamerasıyla dikkat çeken Lumia 1020'nin yerine geçmesi hedefleniyordu.

Fakat, söz konusu proje 2014'ün ortalarına doğru iptal edildi ve o tarihten beri yeni bir üst segment Windows Phone cihazına dair uzun bir bekleyiş de başlamış oldu. Nihayet 2015'in sonlarına doğru Lumia 950 ve 950 XL görücüye çıkarıldı ve bu bekleyiş de sona erdi.

Diğer yandan, iptal edilen McLaren konseptinin neye benzediği de hep bir merak konusu olmaya devam etti. Resmi olarak Lumia 1030 adıyla satışa çıkarılması plananlan cihazın 50 megapiksel'lik bir kamera ve bir de '3D Touch' özelliğine sahip olacağı söyleniyordu.

Çinli site WFun.com "gerçeğe dönüşemeyen" bu cihazla ilgili bazı yeni görseller yayınladı. Bu fotoğraflar arasında cihazın 'Hakkında' ekranına ait görsel McLaren'ın Full HD (1920x1080 piksel) çözünürlükte bir ekranı olacağını ve ayrıca Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974) ile geleceğini gösteriyor.

İşte iptal edilen

İşte iptal edilen

İşte iptal edilen

İşte iptal edilen

İşte iptal edilen
Okuyucu Yorumları