İşte MSI'ın Yeni Gaming PC Serisi: Infinite

MSI, "oyun asla bitmez" dedi ve Computex 2017'de yeni Gaming PC Serisi Infinite'yi duyurdu!

MSI'dan yeni Gaming PC: Infinite

MSI, Gaming Desktop ürünlerini genişletiyor. Oyun arzusu hiç sona ermeyen, oynama tarzlarında sonsuz olasılık arayan oyunculardan esinlenen MSI Infinite A, bu ruhu taşıyan yeni serinin ilk modeli.

İşte MSI'ın Yeni Gaming PC Serisi: Infinite

İlk kez Taipei Computex 2017'de görücüye çıkan Infinite'in kasası, ön tarafta elektrik devresi desenine sahip ve MSI'ın Mystic Light yazılımı ile RGB renklerle özelleştirilebiliyor. Infinite ayrıca yan tarafında bulunan güçlendirilmiş cam panel sayesinde modern bir tasarımın yanı sıra oyuncuların sistem donanımını görebilmesini sağlıyor. Bu oyun canavarının kalbinde, her oyuna meydan okumaya hazır, MSI'ın ödül sahibi MSI GAMING ekran kartı bulunuyor. Taşıma sırasında dayanıklılığını arttırmak ve oyun sırasında verimliliğini yükseltmek için GAMING ekran kartı dikey olarak yerleştirildi. Ayrıca Intel'in en yeni Intel® Core™ i7 veya i5 işlemcisi ile MSI Infinite A, en zorlu oyunların bile hakkını veren bir performansa sahip.

Sistem, kasa içinde belirli alanları soğutmaya odaklı olarak tasarlanan MSI'ın özel Silent Storm Cooling 3 termal dizaynı sayesinde Infinite'in soğutma verimliliğini benzersiz kılarken bir süikastçi kadar sessiz çalışıyor. VR kullananlar için ise Infinite üzerindeki VR Link, sanal gerçeklik cihazlarının hızlı ve kolay bağlanmasını sağlarken aynı zamanda otomatik yazılım optimizasyonları ile en iyi VR deneyimini sunuyor.

MSI Infinite serisi haziran ayında dünya çapında satışa sunulacak.

MSI Infinite A - Teknik Özellikler

Model

MSI Infinite A

İşlemci

Intel® 7th gen Core™ i7-7700

İşletim sistemi

Windows 10 Home

Yongaseti

Intel® B250

Grafikler

Max. MSI GeForce® GTX 1080 8GB GDDR5

Bellek

4x DDR4 U-DIMMs - DDR4 2400Mhz Max. 64GB

Depolama

2x 3.5" HDD, 3x 2.5" HDD/SSD, 1x M.2 SSD (Auto switch, Optane desteği)

Bağlantı

Realtek 8111H + Intel AC 3168 Bluetooth 4.2

Güç kaynağı

550W 80Plus bronze sertifikalı

Boyutlar

210 x 450 x 488 (mm)

G/Ç

Ön Panel: 1x Kulaklık, 1 x Mikrofon , 1x USB 3.1 Gen 1 Type-C, 1x USB 3.1 Gen 1 Type-A (biri Super Charger 2 destekli), 1x USB 2.0 Type-A 1x VR-Link (HDMI Out), Arka Panel: 1 x Mikrofon / Line-in / Line-out, 1x RJ45 LAN, 1x USB 3.1 Gen 1 Type-A, 4x USB 2.0 Type-A, 1x HDMI out, 1 x DC jakı, 1 x VR-Link (dahili bağlantı ile ön panel VR-Link ve ekran kartına bağlanır)

Okuyucu Yorumları