İşte PlayStation 4 Pro'nun ilk oyunları!

Sony'nin yeni güçlü konsolu PlayStation 4 Pro için yayınlanacak ilk oyunların listesi ortaya çıktı...

İşte PlayStation 4 Pro'nun ilk oyunları!

PlayStation Neo'ya el sallamanın ve PS4 Pro'yu selamlamanın zamanı geldi; Sony, 4K ve HDR yetenekli (ancak 4K Blu-ray yok) konsolunu tanıttı.

Ekim ayından itibaren satışa sunulacak olan yeni PlayStation 4 oyunlarının tamamı hem yeni PS4 Pro konsolunu, hem de PS4 ve PS4 Slim modellerini destekleyecek. Ayrıca geliştiriciler, PS4 Pro'nun gücünü eski oyunlara da ekleyerek yeni görsel özelliklerden faydalanabilecekler.

Her ne kadar Sony'nin etkinliğinde PS4 Pro için çıkacak ilk oyunlardan bahsedilmese de, 4K için yeniden düzenlenecek eski oyunların bazıları ortaya çıktı bile. Yeniden düzenlenen oyunların arasında dikkat çeken isimler şu şekilde:

Rise of the Tomb Raider

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Battlefield 1

FIFA 17

Dishonored 2

Call of Duty: Black Ops 3

Final Fantasy XV

For Honor

Uncharted 4: A Thief's End

Watch Dogs 2

First Light

Infamous: First Light

Shadow of Mordor

Days Gone

Mass Effect: Andromeda

Deus Ex: Mankind Divided

Horizon: Zero Dawn

Killing Floor 2

Spider-Man

VR alanında ise...

VR alanında ise...

Düzenlenen etkinlikte ayrıca PlayStation VR oyunu Far Point de tanıtıldı. Bilim-kurgu FPS oyunu, daha önceki sürümlere göre dokuları çok daha detaylı gösteriyor.

PlayStation Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolarlık fiyatı ile satışa sunulacak. Ayrıca her ne kadar 4K desteği olmasa da, tüm PlayStation'lar yayınlanacak bir yazılım güncellemesi ile HDR desteğine kavuşacak...

Okuyucu Yorumları