İşte Red Bull Basement Festival Programı!

Red Bull Basement Festival, bu yıl Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenleniyor. Peki, programda neler olacak?

İşte Red Bull festival programı!

Geçtiğimiz yıl oturum ve workshoplar serisi olarak düzenlenen Red Bull Basement, bu yıl etkisini artırarak bir festivale eviriliyor. 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat 09.00- 17.45 saatleri arasında gerçekleşecek festivalde teknoloji, tasarım ve sosyal girişimcilik ele alınacak. Red Bull Basement Festivali, genç girişimciler ve girişimci adayları için ücretsiz gerçekleştirilecek olan festival için kayıtlar www.redbull.com.tr/basement adresinden alınacak.

14 konuşması, atölyeler ve kapanış partisi

14 konuşması, atölyeler ve kapanış partisi

Festivalde konuşmacıların yanı sıra atölye ve kapanış partisi de gerçekleşecek. 3 bölüme ayrılan program saat 10.20'de girişimcilerin teknoloji, tasarım ve sosyal etkiyi inceleyecekleri konuşmalar serisiyle başlayacak. Türkiye Girişimcilik Vakfı'ndan Mehru Akgül'ün açılış konuşmasını gerçekleştireceği festival, Teknoloji ve Girişimcilik geleceğimizi nasıl kuracak sorusuna yanıt arayan Hello Tomorrow kurucusu Timur Topalgöçekceli ile devam edecek.

Saat 12.20'de ana konuşmacıların sahne alacağı festivalde Sertaç Taşdelen, günde 1 Milyon fal bakan uygulaması Falaaddin'i anlatacak. Taşdelen'in ardından saat 12.20'de İsveç'te düzenlenen Red Bull Basement'ta ödüllendirilen girişim Ecobloom'dan Hamza Qadoimi ilham verici yolcuğunu genç sosyal girişimcilerle paylaşacak. Qadoimi'nin ardından Ömer Erkmen, girişimciliğin kamera arkasını ele alacak.

Girişimcinin oyun kitabı

Girişimcinin oyun kitabı

Üçüncü bölümde girişimcilerin oyun kitabını ele alacak Red Bull Basement Festival saat 14.00'da Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Merkezi'nden Oğuzhan Aygören'in 'Belirsizlik döneminde girişimciliği yönetmek' adlı konuşmasıyla başlayacak. Others'ın kurucuları Samed Torun ve Özge Nur Özcan'ın Sıfırdan Bire: Fikir Üretmek adlı konuşmasıyla devam edecek festival programı, Banamama'nın kurucusu Emre Özdemir'in Bootstrapping ve Growth Hacking kavramlarını anlatacağı konuşmasının ardından TarlamVar projesinin kurucularından Sonat Kaymaz 'Hareket Başlatmak: Topluluk inşası' adlı konuşmasıyla 'farkındalık yaratmanın' inceliklerini girişimcilerle paylaşacak.

Saat 16.00'da 'Girişimcinin oyun kitabı' atölyesiyle devam edecek Red Bull Basement Festival tanışma kokteyli ile girişimcilere çevre edinmeleri için fırsat sunacak.

Red Bull Basement Festival programı ve katılım başvurusu, www.redbull.com.tr/basement adresinde yer alıyor.

Okuyucu Yorumları