JBL'nin yeni soundbar ses sistemi geliyor!

JBL'nin kablosuz ses akışına izin veren bu yeni soundbar ses sistemi, çok yakında ülkemizde olacak!

Soundbar ile güçlü ses

JBL'nin yeni soundbar ses sistemi Cinema SB 200 yakın zamanda Türkiye'de satışa sunulacak. Bluetooth özelliği ile kablosuz ses akışı sağlayan, televizyonlarınızdan aldığınız sesi daha güçlü olarak yeniden üreten SB 200, JBL'in her şeyi bir arada bulabileceğiniz yeni entegre soundbar ses sistemi.

Tak çalışıtır mantığı ile kolay kurulum ve kullanım özelliği düşünülerek üretilmiştir. 60 watt gücündeki soundbar 2 adet 9 cm'lik alçak frekans hoparlör, 2 adet 25 mm'lik tweeter ile tek bir parçada elektronik, amplifikatör ve bas portunu bir arada bulunduran güçlü bir sinema ses sistemi. 32 inch'den 40 inch'e kadar olan düz panel televizyonlarla boyut olarak uygun olmasının dışında diğer televizyonlarla da uyumlu.

Cinema SB 200 iPhone, iPad, akıllı telefonlar,tablet bilgisayarlar, MP3 çalarlar, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan Bluetooth teknoloji ile kablosuz ses akışı sağlıyor. Dolby Digital çözümleme, analog ve digital ses girişleri, bas güçlendirme işlevinin yanı sıra Bluetooth bağlantı özelliği ile hemen hemen her cihaz ile kablosuz ses akışı sağlıyor. Tescilli Harman Display Surround teknolojisi sayesinde gerçek surround ses deneyimi sunuyor. Ses sisteminizi ister raf veya masa üzerinde kullanabilir, isterseniz de duvara monte edebilir, çift denkleştirme özelliği ile optimize edilen Cinema SB 200 bulduğu yerden dolayı her hangi bir ses kaybına sebep olmuyor.

Okuyucu Yorumları