Karşınızda Yeni AMD Radeon Adrenalin Edition 2019!

AMD, AMD Radeon GPU'ları için yazılım süiti AMD Radeon Software Adrenalin 2019 Edition'ı duyurdu.

İşte yeni AMD Radeon 2019 Edition!

AMD Radeon Software Adrenalin 2019 Edition, AMD Radeon GPU'larının gücünü açığa çıkarıyor ve geçtiğimiz yıla göre günümüzün en iyi oyunlarından bazıları için ortalamada yüzde 15'e kadar daha yüksek performans sunuyor. 2019 Edition aynı zamanda PC tabanlı oyun ve videoların mobil cihazlara yayınını da mümkün kılıyor. Bununla birlikte bu sürüm, PC kalitesindeki yayınların Sanal Gerçeklik(VR) başlıklarına aktarımını mümkün kılan ilk AMD çözümü.

AMD Radeon Adrenalin 2019 Edition özellikleri

AMD Radeon Adrenalin 2019 Edition özellikleri

AMD Radeon Software Adrenalin 2019 Edition'ın barındırdığı önemli yeni ve geliştirilmiş özellikler:

  • PC'den VR'a ve mobil cihazlara yayın: Güncellenmiş AMD Link mobil uygulaması ve özel VR dükkân uygulamaları ile birleşen AMD Radeon™ ReLive, PC tabanlı oyun ve videoların, Kablosuz Ağ yardımıyla VR başlıklarına, Android/iOS tabanlı telefon ve tabletlere aktarımını mümkün kılıyor. Bu yeni özellik, mobil cihazlar ve VR başlıklarında PC kalitesinde, düşük gecikmeli deneyimler sunarken, muhteşem renkler ve keskin görsellik sağlıyor.

  • Oyun içi anlık tekrar: Oyuncuların en muhteşem anlarını kaydetme, yayınlama ve paylaşmalarına imkan tanıyan AMD Radeon™ ReLive yazılımı, artık 5 ila 30 saniye arasında anlık oyun tekrarını aynı ekran içindeki bir küçük pencereden gösterme ya da oyundan ayrılmadan bir GIF dosyası oluşturmayı da mümkün kılıyor. Buna ek olarak yeni sahne düzenleyici de daha fazla içerik üretim aracı sağlayarak daha zengin içeriklerin yolunu açıyor.

  • Güncellenmiş AMD Link uygulaması: Ücretsiz AMD Link mobil uygulaması kolay kullanıcı arayüzü, yeni sürücü güncelleme özellikleri, gelişmiş Radeon™ ReLive galeri desteği barındırır. Bunun yanında ilk defa, Radeon™ ReLive işlevlerini kontrol ve performans metriklerini takip etmek için sesli komut özelliği de sağlamaktadır.

    • Gelişmiş performans ve güç yönetimi: AMD Radeon™ WattMan Teknolojisi, artık otomatik GPU ve bellek hız aşırtması ve otomatik GPU hız azaltması için tek tık kontroller sunuyor. Yenilenmiş AMD Radeon™ Chill güç tasarruf aracı ise seçili oyunlardan yüzde 20'ye kadar daha fazla güç tasarrufu sağlıyor.

    • Akıcı, hızlı ve büyüleyici görsellik: İyileştirilmiş AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR teknolojisi, sıra dışı renk parlaklığı ve görünür detay doğruluğu sunan otomatik ton haritalamasını FreeSync teknolojili destekleyen ekranlara getiriyor. Buna ek olarak AMD Sanal Süper Çözünürlük özelliği ise artık ultra geniş 21:9 ekranlara da destek sunuyor.

    • Oyundan ayrılmadan takip edin, kayıt edin ve ayarlayın: Güncellenmiş Radeon™ Overlay özelliği, kullanıcıların sistem performans değerlerine ekran üzerinden ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca artık AMD Radeon™ WattMan teknolojisi, Enhanced Sync teknolojisi ve Game Advisor için oyun içi kontroller de sunuyor. Bu yeni sürüm aynı zamanda içerisinde Radeon™ ReLive, performans takibi, Radeon™ Chill, Kare Oranı Hedef Kontrolü (FRTC), Radeon FreeSync™ teknolojisi ve renk ayarları gibi AMD Radeon Software ekosistemine erişim de sunuyor.
  • AMD Radeon™ GPU deneyimini geliştirmek için güçlü optimizasyon araçları: Yeni ve güncellenmiş kullanıcı dostu araçlar, oyun ve sistem ayarlarını basitleştiriyor:

    • Radeon™ Game Advisor: Bu yeni sezgisel araç, oyuncuların oyun ayarlarını en akıcı animasyon ve görsel doygunluğun uygun karışımında çalıştırmalarını sağlıyor.

    • Radeon™ Settings Advisor: En iyi oyun deneyimi için tek tıkla, otomatik olarak sistem ve görüntü ayarları önerisi sunar.

    • Upgrade Advisor: Bilgisayarın, oyunun geliştiricisinin önerdiği minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını gösterir ve gerektiği durumlarda AMD CPU ve GPU donanım yükseltme önerileri sağlar.
Okuyucu Yorumları