Kodak’tan Dijital Fotoğraf Eğitimi Seferberliği

Kodak, 14-18 yaş grubu öğrencilere yönelik, hiçbir ön koşula bağlı olmaksızın, dijital fotoğraf eğitimi veriyor.

Kodak’tan Dijital Fotoğraf Eğitimi Seferberliği

Kodak Türkiye, dijital fotoğrafçılığı daha da sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla, 14-18 yaş grubu öğrencilere yönelik dijital fotoğraf eğitimi seferberliği başlattı. Eğitim için hiçbir ön koşul aranmıyor.

Öğrencilere yaşamlarının en güzel anlarını dijital cihazlarla nasıl yakalayacaklarını öğretecek olan Kodak, onlara çektikleri dijital görüntüleri en kaliteli biçimde basarak paylaşma konusunda da yardımcı olacak.

Dijital fotoğraf çözümleri alanında pazar lideri olan Kodak, bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı dijital fotoğraf eğitimi seferberliğinin sonucunda, tüketicilerin erken yaşlarda dijital fotoğrafçılık ile tanışarak geleceğin fotoğraf teknolojilerine şimdiden hazırlanmalarını, öğrencilerin dijital fotoğraf teknikleri hakkında sağlam bir altyapıya sahip olmalarını, fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı daha cazip hale getirmeyi ve dijital fotoğrafçılığın geniş kitlelerce sevilip uygulanmasını hedefliyor.

Öğrencilerin yaşam biçimlerini yakından izleyen ve onlara fotoğrafçılık deneyimlerini zenginleştirecek, kullanması ve paylaşması kolay seçenekler sunan Kodak, eğitimler süresince, öğrencilere fotoğraf makinelerini ücretsiz deneme ve bu cihazları ebeveynleriyle paylaşma imkanı da verecek.

Kodak, dijital fotoğraf eğitimi projesini, Bilge Adam firmasının hizmet ortaklığıyla gerçekleştiriyor. Kodak’ın dijital fotoğraf eğitimi seferberliği kapsamında eğitim verilecek okullar ve eğitim tarihleri şöyle sıralanıyor:

• Eyüboğlu Eğitim Kurumları: 3-7 Haziran
• Işık Lisesi: 5-6 Haziran
• Bostancı Doğa Koleji: 8-9 Haziran
• Yüzyıl Işıl Koleji: 14-15 Haziran
• Robert Koleji: 21-22 Haziran

Okuyucu Yorumları