KonserV'den Müzikseverlere Özel Avantajlar!

Müzikseverler KonserV'den elde ettiği avantajlarla müziğin ritmini yakalamaya devam ediyor.

Müzikseverlere özel uygulama!

Garanti Bankası'nın sponsorluğuyla geliştirilen KonserV aplikasyonu, tüm müzikseverlere özel avantajlar sunmaya devam ediyor.

Aplikasyonun 2 temel işlevi var:

  • Sunduğu etkinlik takvimi ile kullanıcılara şehirdeki etkinlikler hakkında bilgi vermek: Kullanıcılar takvimdeki etkinlik detayına girerek bilgi alabiliyor, spotify entegrasyonu ile sanatçının şarkılarından örnekler dinleyebiliyor, etkinliği sosyal medyada paylaşabiliyor veya hatırlatma/favorilerine ekleyerek ilerde unutmamasını sağlayabiliyor.

  • Puan kazandırarak, kullanıcılara ödüller sunmak: Kullanıcılar, etkinlik takviminde yer alan biletix biletli etkinliklerin biletlerini, app menüsünde yer alan "biletimi işle" butonuna tıklayarak işletebiliyorlar. İşletilen her bir etkinlik bileti kullanıcıya 100 puan kazandırıyor. Ayrıca etkinlikleri sosyal medya üzerinden paylaşın müzikseverler de 5 puan kazanabiliyor.

    Kullanıcılar biriktirdikleri puanları, ödül kataloğunda yer alan ödüllere dönüştürebiliyorlar. Bu ödüller arasında etkinlik davetiyeleri, imzalı albümler, t-shirt'ler ve yurt dışı festival davetiyeleri olabiliyor. Kullanıcının herhangi bir ödülü alabilmesi için, ödül puanının %70'ini bilet okutarak kazanmış olması gerekiyor. Kazanılan puanlar 1 yıl sonra işlevini kaybediyor ve kullanıcılar profil bilgilerinde hangi puanın ne zaman geçerliğini yitireceğini görebiliyorlar.

Tüm bunların yanı sıra KonserV içinde bir de radyo yer alıyor. Dileyen kullanıcılar etkinlik takvimine bugüne kadar girdiği müzisyenlerin şarkılarından oluşan çalma listesini dinleyebiliyorlar.

Ayrıca zaman zaman düzenlenen kampanyalar ile kullanıcılarına farklı avantajlar da sağlayan KonserV, Babylon, Salon İKSV ve daha pek çok mekanda vestiyeri ücretsiz kullanabiliyor, festival alanlarındaki locker'lardan ücretsiz yararlanabiliyor.

Peki, KonserV'den yararlanmak için ne yapmak gerekiyor?

  • KonserV'yi cebine indirirsin.
  • Etkinlik biletinin barkodunu aplikasyon içinde kameraya okutursun.
  • Takvimdeki etkinlikleri Facebook ve Twitter'dan paylaşırsın.

Tüm bu yaptıklarından bol bol puan kazanıp ödül kataloğundan konser bileti alır, Sennheiser kulaklık kazanır, sevdiğin sanatçıların imzalı albümlerine ulaşır ve hatta yurt dışı festivaline bile uçarsın.

KonserV Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garanti.mobile.konserve&hl=tr

KonserV App Store: https://itunes.apple.com/tr/app/konserv/id477459821?l=tr&mt=8

Okuyucu Yorumları