Koşarken, ağırlık kaldırırken veya yüzerken..

Giyilebilir, su geçirmez ve Bluetooth teknolojisine sahip Walkman WS613 ile müzik her an yanınızda.

Müzik her an yanınızda

Koşarken, ağırlık kaldırırken veya yüzerken, kullanışlı halka biçimli uzaktan kumandaya sahip yepyeni Bluetooth® özellikli Walkman® WS613 ile müzik her an yanınızda olacak.

Egzersiz yaparken müzik dinlemek üst düzey motivasyon yaratıp zihninizi dağıtmanızı sağlayabilir. Sony'nin en son nesil giyilebilir MP3 çaları da işte tam olarak bunu yapıyor. Siz pist veya sokaklarda koşarken, sizi yavaşlatacak sarkan kablolar olmaksızın, rahat, sağlam bir şekilde oturacak şekilde tasarlandı. Sabah havuz seansında veya egzersiz sonrası duş sırasında rahatlıkla kullanılan, kulağa tam oturan kulaklık başlıklarına sahip ve aynı zamanda su geçirmez.

Bir ilk olarak, Walkman® WS613 giyilebilir bir Bluetooth® mikrofonlu kulaklık olmanın yanında ikinci bir işlev daha görerek, koşarken veya egzersiz yaparken doğrudan akıllı telefonunuzdan müzik dinlemek için ek seçeneğe sahip olmanızı da sağlıyor.

Oynatılan müziği kontrol eden ve gelen çağrılara hareket halindeyken de cevap vermenizi sağlayan kullanışlı halka biçimli uzaktan kumanda da sunuluyor. Bu kullanıcı dostu uzaktan kumandanın düşük enerji tüketen kablosuz teknolojisi, pili değiştirme endişesi taşımaksızın daha uzun süre kullanımı mümkün kılıyor.

Seçim sizin: ister Walkman'in dahili hafızasındaki müziği dinleyebilir, isterse akıllı telefonunuz üzerinden Music Unlimited, Spotify® ve YouTube gibi internet hizmetlerinden kablosuz olarak müzik aktarabilirsiniz. Müzik dinlemeyi akıllı telefonunuzun uygulamalarından sesli rehberlik ile akıllıca birleştiren yeni SoundMix fonksiyonu ile Walkman®'i kullanarak herhangi bir uyarıyı kaçırmak konusunda endişelenmenize gerek yok.

Arkadaşlarınız ile konuşmanın günlük alışkanlıklarınızın önüne geçmesine izin vermeyin; Walkman® WS613, egzersiz yaparken eller serbest telefon görüşmeleri yapmanıza imkân veriyor. Konuşmak için tek yapmanız gereken, Walkman®'i akıllı telefonunuza dokundurmak; NFC, sıkıntı verici ve dikkat isteyen eşleştirme veya kurulum menüleri olmaksızın her iki cihaz arasında kablosuz bağlantı yapmayı basitleştiriyor.

Daha da fazla kontrol ve kullanım kolaylığı için, Sony'den SongPal uygulaması, Walkman®'inizi akıllı telefonunuzdan kontrol edebileceğiniz, sanatçı veya albüme göre saklanan parçalara göz atmanız ve ses ayarları ile oynayabilmeniz anlamına geliyor. Aralarında daha gerçekçi ses için Clear Phase™ ve bozulma olmaksızın dinamik derin bas sağlayan Clear Bass™ gibi, ses kalitesini geliştirmenizi sağlayan birçok ayar da bulunuyor.

Walkman®'inize müzik koleksiyonunuzu yüklemek ise son derece hızlı ve kolay. Sadece NWZ-WS613'ünüzü USB kablosu yoluyla, hiçbir transfer yazılımına gerek kalmaksızın zahmetsizce bağlayıp PC'nizden doğrudan dosya sürükleyip bırakabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları