Kyocera'dan renkli yazıcılar

Yüksek kağıt kapasitesi ve esnek kağıt yükleme seçenekleri sunan yeni Kyocera'lar tanıtıldı!

Kyocera'dan renkli yazıcılar

Lider dokümantasyon çözümleri üreticilerinden Japon KYOCERA Document Solutions, büyük çalışma gruplarının ihtiyaç duyduğu hızlı, etkili ve yüksek kalitede baskı çözümleri için 45/50 renkli A4 sayfa/dakika hızındaki A3 renkli yazıcıları FS-C8600DN ve FS-C8650DN'yi piyasaya sundu.

FS-C8600DN ve FS-C8650DN, 45 sayfa ve üzeri diğer yazıcılar arasında en yüksek kağıt kapasitesi ve en esnek kağıt yükleme seçeneklerini sunuyor. 7.650 sayfa kağıt kapasitesi ve 5.000 sayfaya kadar çıktı kapasitesi destekleyen yazıcılar, delme, zımbalama, kitapçık dikişi ve üçe katlamayı da içeren pek çok sonlandırma seçeneklerini sunuyor. Her iki yazıcı da kaplamalı ve kaplamasız kağıtları, etiketleri ve farklı ağırlıktaki kağıtları da içeren 8 farklı medya tipi ve kağıt türünü destekliyor. Ayrıca, yazıcılar yeni banner tepsisi ile 120 cm'ye kadar banner baskı yapma imkanı sunuyor.

Hem hızlı hem de yüksek kalitede baskı hizmeti sunan ürünler, yüksek hacimli baskı işlerini kesintisiz yapabiliyor. Dahası, standardındaki yüksek performanslı işlemci ve 160GB harddisk ile doküman yönetimini profesyonel seviyede gerçekleştiriyor. Bunların yanında, yazıcılar, uzun ömürlü drum, developer ve diğer parçalarıyla sınıfındaki en düşük toplam sahip olma maliyetiyle dikkat çekiyor.

Bilgitaş Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü Türkay Terzigil "ödüllü bir teknoloji üzerine kurulu, sınıfının en geniş ve en çeşitli kağıt yükleme seçeneklerini sunan FS-C8600DN ve FS-C8650DN yüksek hız ve performansı sergiliyor. Tüm bu özellikleri ile cihazlar KYOCERA'nın 45 üstü yazıcı segmentinde en iyi üretici olma hedefine katkı sağlıyor" şeklinde görüşlerini belirtmiştir.

Okuyucu Yorumları