La Casa de Papel'in Sevilen Karakteri Berlin Gerçekten Öldü mü?

Netflix'te dördüncü sezonu başlayan La Casa de Papel'in sevilen karakteri Berlin, gerçekten öldü mü? Yoksa Berlin, La Casa de Papel'e Geri Dönecek mi? La Casa de Papel'le ilgili teorilerden biri bu konuyla ilgili...

Berlin, gerçekten öldü mü?

La Casa de Papel dördüncü sezon Netflix'te yayınlanıyor. Peki Pedro Alonso'nun oynadığı, geçmişe yönelik sahnelerde görünen Berlin dizide hala hayatta mı? İlerleyen sezonlarda geri dönecek mi?

Berlin hayranları, Berlin'in dördüncü sezonda geri döneceğinden umutlulardı. Dizide El Professor'ün kardeşi olan Berlin ya da Andrés de Fonollosa, soygunun arkasındaki beyinlerden bir tanesi.

Mücevher hırsızı karakterin polis tarafından vurularak öldürülmesi, dizinin hayranlarını üzmüştü. Berlin'in bazı hayranları ise karakterin kurşun geçirmez bir yelek giydiğini ve halen yaşıyor olabileceğini düşünüyor.

Ancak dizinin 4. sezonunun Netflix'te yayınlanmaya başlamasıyla birlikte Berlin'in sadece geçmişe yönelik sahnelerde geri döndüğü anlaşıldı. Berlin'in öldüğü, ikinci bölümde El Professor, Berlin'in ölümüyle yıkılan Palermo ile buluşmaya gittiğinde doğrulanmıştı.

Ancak yine La Casa De Papel'le ilgili ortaya atılan teoriler arasında Berlin'le ilgili olanı hala yerini korumaya devam ediyor. Berlin hayranları arasında bu teori hala konuşuluyor ve Berlin'in gelecek sezonlarda geri döneceği söylentisi 'La Ca de Papel teorileri' arasında kalmaya devam ediyor.

Okuyucu Yorumları