LEVEL 172 (Mayıs 2011)

Grand Theft Auto serisinin dünü, bugünü ve yarını LEVEL'ın Mayıs sayısında masaya yatırılıyor.

LEVEL 172 (Mayıs 2011)

Geçen yıl 15. yılını kutlama sürecine giren ve dopdolu bir sayıyla okurlarının karşısına çıkan, Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi LEVEL, bu ay da kapağını bomba gibi bir konuyla süslüyor. Oyun tarihinin en etkileyici, en sürükleyici ve en popüler serilerinden biri olan Grand Theft Auto'nun dünü, bugünü ve yarını hakkındaki detayları öğrenmek istiyorsanız, LEVEL'ın Mayıs sayısını tükenmeden alın.

LEVEL'ın okurlarına hediye yağmuruysa sürüyor. Grand Theft Auto, L.A. Noire ve iki adet Point Blank posteri, Grand Theft Auto ve Grand Theft Auto 2 tam sürümü, Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, Audition ve Fantasy Tennis kurulum dosyasının yer aldığı alaplaya DVD'si ve 20 TL değerinde Rappelz promosyon kodu, bu ay tüm LEVEL okurlarına hediye. Üstelik bu ay üç LEVEL okuru, Rockstar Games'in yeni bombası L.A. Noire'ın PlayStation 3 versiyonunu kazanma şansına sahip.

LEVEL'ın Mayıs sayısının içeriğinde yer alan önemli konularsa şöyle: Resident Evil: Operation Raccoon City, Saints Row: The Third, Super Street Fighter IV: Arcade Edition ilk bakışları; Assassin's Creed: Brotherhood, Mortal Kombat, MotorStorm Apocalypse, Operation Flashpoint: Red River, Portal 2, SOCOM: Special Forces, Virtua Tennis 4, WWE All Stars incelemeleri; Portal 2 rehberi...

www.level.com.tr/haber/haber/7332