LEVEL 184 (Mayıs 2012)

Max Payne'in karanlık dünyasına LEVEL ışık tuttu ve oyunu test ederek okurlarına aktardı.

LEVEL 184 (Mayıs 2012)

Karısını ve çocuğunu koruyamamış, yıllarca bunun pişmanlığıyla yaşayıp kendini alkole vermiş, hayattan kopmuş, yaşamak için sebebi kalmamış bir emekli polis, Max Payne. Hayat ona ikinci bir şans veriyor ve bu şansı değerlendirmek de LEVEL'a düşüyor. Nisan ayında Rockstar Games'i ziyaret eden ve Max Payne 3'ü test etme imkanı bulan LEVEL, oyun hakkındaki izlenimlerini bu ay okurlarıyla paylaştı. Siz de Max'in hikayesini merak ediyorsanız, LEVEL'ın Mayıs sayısını sakın kaçırmayın.

LEVEL'ın Mayıs sayısının içeriğinde yer alan önemli konular şöyle: Crysis 3, DiRT Showdown, Epic Mickey 2: The Power of Two, Halo 4, Lollipop Chainsaw, Lost Planet 3, Resident Evil 6, SimCity, Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots ilk bakışları; Armored Core V, Binary Domain, Devil May Cry HD Collection, Dragon's Dogma, Fez, Kinect Star Wars, Prototype 2, Ridge Racer Unbounded, Silent Hill HD Collection, Trials Evolution, UEFA Euro 2012 incelemeleri...

Max Payne 3'ü kapağına taşıyan LEVEL, bu ay tüm okurlarına iki dev Max Payne 3 posteri hediye ediyor. Üstelik tek hediye bu da değil. Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, 32 sayfalık içeriğinde World of Tanks'e yer veriyor, World of Tanks için promo kodu ve World of Tanks kurulum dosyası da yine LEVEL'ın hediyeleri arasında yer alıyor.

İçeriği tamamı için tıklayın.