LEVEL'ın Kasım sayısı çıktı!

LEVEL'ın Kasım sayısının kapağını, Assassin's Creed III ve Metro: Last Light süslüyor...

LEVEL'ın Kasım sayısı çıktı!

Ukrayna'nın Kiev şehrinde yer alan 4A Games'in yetenekli oyun yapımcıları, Metro 2033'ün devam oyunu niteliğindeki Metro: Last Light ile bizleri karanlık metro tünellerinde, bilinmeyen düşmanlara karşı hayatta kalma mücadelesine sürükleyecek. Yapımcıların ofisini bizzat ziyaret eden ve oyunu test etme şansı yakalayacak LEVEL, Kiev notlarıyla beraber oyunu bu ay kapağına taşıyor.

Assassin's Creed serisinin belki de en iddialı üyesi, oyuncuları tarihin tozlu sayfalarına götürecek olan Assassin's Creed III hakkında merak ettiklerinizi bu ay LEVEL'da bulmanız mümkün zira oyunun altı sayfalık incelemesi ve HD videoları Kasım ayında dergi içeriğinde yer almakta.

LEVEL'ın Kasım sayısının içeriğinde yer alan önemli konular şöyle: GameX 2012 ve Yeni Neslin En Kötü 20 Oyunu dosya konuları; Far Cry 3, Fuse, Lost Planet 3 ve Yaiba: Ninja Gaiden Z ilk bakışları; Dance Central 3, Dead or Alive 5, Dishonored, Just Cause 4, NBA 2K13, Retro City Rampage, XCOM: Unknown Enemy, War of the Roses, Worms Revolution incelemeleri...

Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, 32 sayfalık dolu dolu içeriği ve Bullet Run kapak konusu ile takipçilerinin karşısına çıkarken Assassin's Creed III ve Dead or Alive 5 posterleri duvarlarınızı süslemek için hazır bekliyor. MStar'ın kurulum dosyası, S2: Son Silah için 10 TL'lik promosyon kodu, World of Warplanes için beta katılım kodu ve Bitdefender Internet Security 2013'ün 90 günlük deneme sürümü, LEVEL'ın bu ayki hediyeleri arasında yer alıyor.

İçeriğin tamamı için tıklayın.

Okuyucu Yorumları