LG CordZero A9 Süpürge

LG'nin yeni elektrikli süpürgesi CordZero A9 ev temizliğine yenilikçi bir bakış açısı getiriyor.

LG CordZero A9 Süpürge

LG'nin yenilikçi kablosuz elektrik süpürgesi LG CordZero A9, sunduğu özelliklerle geleneksel elektrikli süpürgelere sınıf atlatıyor. LG CordZero A9, ergonomisi ve seçenekli batarya kullanımıyla olduğu gibi zengin aksesuarlarıyla da geniş bir kullanım alanına sahip.

Farklı başlık türleriyle ev temizliğini her açıdan çok kolay hale getiren CordZero A9, Power Drive Nozzle ile pek çok yüzeyde temizlik yapmanızı sağlıyor, diğer akseuarlarıyla ise kullanım alanını zenginleştiriyor. Böylece CordZero A9'i sert yüzeylerde, rafların ve koltuk aralarının temizliğinde, perdelerin tozunu almada ve hatta yerleri paspaslada bile kullanabiliyorsunuz.

LG CordZero A9, her koşulda rahat temizlik yapabilmeniz için 1.12 cm ila 88 cm arasında boyunu ayarlama olanağı tanıyor. Power Drive Nozzle ile yer temizliği yapmayacağınız durumlarda, rafları veya koltuk aralarını temizleyeceğiniz zaman kullanmayacağınız parçaları sökebiliyor ve cihazı şarjlı el süpürgesi şekline de getirebiliyorsunuz. Özellikle evde veya ofiste evcil hayvan sahipleri bu özellikle çok mutlu olacaklar.

Klasik halı temizliğinde kullanacağınız Power Drive Nozzle ise derinlemesine temizlik yapabiliyor. Normal mod, güç modu ve turbo modu şeklinde 3 farklı modu bulunan Power Drive Nozzle ile kir ve yüzeye göre farklı güçte temizlik uygulayabilir, özellikle turbo modda çalıştırarak 140W'a kadar maksimum emiş gücü sağlayabilirsiniz.

LG CordZero A9'un güçlü temizliğinin arkasında LG Inverter Motor yer alıyor. LG Inverter Motor'un içinde yer alan siklon odalarında hortum benzeri bir hava akışı yaratılabiliyor ve böylece toz partikülleri hızlıca içine vakumlanabiliyor.

CordZero A9'da 5 adımlı geniş bir filtre sistemi mevcut. Bu sayede güçlü özellikleri gibi hijyenik koşulları da ön planda tutan LG CordZero A9'un filtre sistemini kolay şekilde de temizleyebiliyorsunuz. Üst tarafından kolayca filtreyi çıkartabilldiğiniz CordZero A9, böylece filtreyi gövdeden ayırma ve temizleme olanağı tanıyor.

LG, CordZero A9'da benzer kolaylığı tüm parçaların temizlenmesi için de sunuyor. Böylece 5 kademeli filtre sisteminde bulunan ön filtre, metal filtre ve toz filtresi gibi aksamları söküp suda kolay şekilde yıkama olanağı mevcut.

LG CordZero A9, akılcı bir batarya sistemi kullanıyor. İkili batarya kullanan cihaz, her defasında bunlardan yalnızca birine ihtiyaç duyuyor. Birini kullanırken, diğerini şarj yuvasında şarja bırakabiliyor ve ihtiyacınız olduğunda temizliğe kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

LG CordZero A9'un şarj ömrü ise batarya başına tam 40 dakika. Çift bataryası ile komple bir temizlik için ideal olan LG CordZero A9, şu an ev elektroniği marketlerinde satışa sunulmuş durumda.