LG G3 S'den sızanlar, G3 Mini'yi mi anlatıyor

Sızan bir kullanım kılavuzu, son zamanların en çok merak edilen ceplerinden birine mi ait?

Beklenen cep bu mu?

HTC One Mini 2 ve Samsung Galaxy S5 Mini gibi amiral gemisi telefonların kırpılmış sürümlerini görmüştük. Bu yüzden LG G3'ün "küçültülmüş" sürümünün ortaya çıkması, çok da şaşırtıcı bir gelişme değil.

LG-D722v model numaralı LG G3 S'nin Almanca kullanım kılavuzunu ele geçirdiğini iddia eden MyLGphones'un sızıntısına göre cihaz, 5 inç'lik 720p çözünürlüklü bir ekran, 1.2GHz dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 2GB RAM, 16GB dahili depolama, 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 4G, NFC ve 2540mAh pil gibi özelliklere sahip. Android 4.4 ile geleceği söylenen telefonun kağıt üzerindeki özellikleri çok etkileyici olmasa da, ekran boyutu dışında HTC ve Samsung'un yeni Mini'leriyle aynı seviyede.

G3 Mini hakkındaki daha önceki söylentiler, cihazın ekran boyutunun G2 Mini gibi 4.7 inç olacağını ileri sürmüştü. Bir başka söylenti, ekran boyutunun 4.5 inç'e düşebileceğini bile söylemişti. Ancak 5 inç'lik ekrana sahip LG G3 S'in "mini" olduğunu söylemek oldukça güç. HTC One M8, 5 inç'lik ekrana, Samsung Galaxy S5 ise sadece bir miktar daha geniş, 5.1 inç'lik ekrana sahipler, ancak piyasaya "mini" adıyla sunulmuyorlar.

Okuyucu Yorumları