LG G4'ü bekleyenlere kötü haber...

Eğer bir LG hayranıysanız ve heyecanla G4'ü bekliyorsanız, bu haber sizi biraz üzebilir!

LG G4'ten kötü haber!

MWC 2015'e sayılı günler kala bir yandan Samsung Galaxy S6, bir yandan da HTC One M9 olmak üzere her gün yeni bir dedikodu ortaya çıkıyor. Ancak bu iki amirale karşılık LG tarafında büyük bir sessizlik hakim durumda. Bu sessizliğin hayra alamet olmadığı ise yeni gelen bilgilerle ortaya çıkmış bulunuyor.

MWC 2015'te tanıtılması beklenen LG G4'ün kongrede tanıtılmayacağı, telefonun tanıtımının daha ileriki bir tarihe ertelendiği bilgisi geldi. LG'ye yakın bir kaynaktan gelen bilgiye göre, G4 nisan ayında tanıtılacak. Yine kaynağın verdiği bilgiye göre Koreli şirketin tarihi ertelemesinin altında, Samsung'un yeni amirali Galaxy S6'nın tanıtılmasını beklediği; piyasaya onun hemen ardından çıkarak daha büyük bir sıçrama yapılacağı düşüncesi yatıyor.

LG, önceki amirali G3'ü geçtiğimiz yıl 28 Mayıs tarihinde tanıtmıştı. Yeni amiralini de nisan ayında tanıtarak amiral gemilerinin tanıtım aralığını 11 aylık periyotta tutacak olan LG, elbette bize göre hala MWC 2015'te sürpriz yapabilir. Bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları