LG G7, Snapdragon 845 ile Gelebilir

LG G7, 2018'in en güçlü işlemcisi ile karşımıza çıkabilir... İşte LG'nin bir sonraki amiral gemisi hakkında ortaya atılan iddia!

LG G7'ye canavar işlemci!

LG G6'nın satışa sunulmasından bu yana iyi yorumlar aldığını söyleyebiliriz. Her ne kadar LG G5'in ardından işlemci anlamında büyük bir şaşkınlık yaratmasa da, getirdiği diğer özelliklerle kullanıcıları mutlu etmeyi başaran LG G6, bilindiği gibi Snapdragon 821 kullanıyor. Elbette beklenti daha yüksekti, fakat Güney Koreli şirket bu modeli için bu yongayı uygun gördü. Ancak işler G7'de değişecek gibi görünüyor.

Aju Business Daily'nin haberine göre LG G7, Snapdragon 845 işlemciden güç alacak. HTC U 11'in ve bazı Samsung Galaxy S8 modellerinde bulunan Snapdragon 835'in halefi olacak olan Snapdragon 845, 2018'in de amiral işlemcisi konumunda olacak. Qualcomm ile mayıs ayı başından itibaren bu konuda görüşmekte olan LG, şimdilerde mutlu sona çok yakın. Eğer anlaşma sağlanırsa, LG G7 önümüzdeki yılın en güçlü telefonu olabilir.

Elbette şimdilik bu konu kesinlik kazanmış değil. LG G7 için daha önümüzde uzun bir yol var ve telefon hakkında, bahsettiğimiz konu dışında pek bir şey bilinmiyor. LG'nin yeni amiral gemisi için 2018 baharına kadar beklememiz gerekiyor. Fakat ondan önce muhtemelen birkaç ay içinde LG V30'u göreceğiz.

Okuyucu Yorumları