LG Q9 Önceki Sürümlerden Esintiler Taşıyacak

Ekran çentiği ve G7 Fit'den esinlenilmiş tasarıma sahip LG Q9'a dair ayrıntılar ortaya çıkıyor.

LG Q9'dan bilgi sızıntısı!

Bu yılın başlarında G6'nın piyasaya sürülmesinden sonra LG; Q6, Q6+ ve Q6a olmak üzere üç modelden oluşan akıllı telefon serisini duyurmuştu. Üç telefonun da ortak özelliği Snapdragon 435 işlemcisine sahip olmalarıydı. Bunun dışında modelden modele değişen RAM ve depolama alanı seçenekleri mevcuttu.

Şimdiyse daha yüksek kalibreli bir Q-serisi Android akıllı telefonun görüntüleri ve özellikleri sızdırıldı.

6.1 inçlik ekranın 19:9 en boy oranının yanında, Q9'un ekran alanını en üst düzeye çıkarmak için bir çentiği de olacak. Hala doğrulanmamış olsa da, cihazın Full HD+ çözünürlüğüne sahip olduğu söyleniyor. Bu arada, LG Q9'un 4 GB RAM ile birlikte 32 GB veya 64 GB dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor. Akıllı telefon aynı zamanda bir parmak izi sensörü ve NFC de içeriyor. Cihaz ayrıca Android 8.1 Oreo ile birlikte geliyor. Geçmiş sızıntılara dayanan başlıca özelliklerde ise Qualcomm Snapdragon 660 AIE işlemci ve 3550mAh pil ile geleceğini öne sürülüyordu.

LG Q9'a dair belki de en çok dikkat çeken noktalardan biri de Ağustos ayında açıklanan G7 Fit'ten oldukça fazla ilham aldığı dış görüntüsü denebilir.

Beklenen şekilde, piyasaya sürülme tarihi ve Q9'un fiyatlandırması ile ilgili ayrıntılar henüz ortada yok. Ancak LG'nin cihazı kısa vadede resmen duyurmasıyla birlikte bu detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları