LG TWINWash Türkiye'de Satışta!

İki farklı çamaşırı aynı anda yıkayan LG TWINWash Türkiye'de satışta.

LG TWINWash Türkiye'de!

LG Electronics'in yeni çamaşır makinesi LG TWINWash™, bu ay itibariyle Türkiye'deki kullanıcıların beğenisine sunuluyor. TWINWash teknolojisi sayesinde iki farklı çamaşır grubunu sahip olduğu iki farklı makinede aynı anda yıkayabilen çamaşır makinesi, kullanıcıların yeni gözdesi olacak.

LG Electronics Türkiye, Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya Satış Direktörü Ergün Altay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Beyaz eşya alanında çığır açan ve tamamen yeni bir konsepte sahip bu ürünümüzü Türkiye'deki kullanıcılarla buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. LG TWINWash™'un kullanıcılara sunduğu özellikler sayesinde ev işleri artık çok daha kolaylaşıyor. Kullanıcılarımızın hayatına rahatlık katan ileri teknolojiyi ve inovatif fikirleri üretmekteki kararlılığımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Konforda yepyeni bir boyut

Konforda yepyeni bir boyut

LG, çok sayıda çamaşırın eşzamanlı olarak yıkanmasına olanak sağlayan LG TWINWash™ teknolojisi ile çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştiriyor. Bu akıllı inovasyon sayesinde kullanıcılar üstteki ana makinede ve alt kısımdaki mini makinede aynı anda iki farklı çamaşır grubunu yıkayabiliyorlar. Güçlü ana yıkama bölmesi büyük boyutlu çamaşır yükünü üstlenirken, TWINWash Mini ise farklı bir yıkama programı yürütecek şekilde bağımsız olarak ayarlanabiliyor. Bu ekstra yıkama bölmesi kullanıcılara tam bir yıkama yükü birikinceye kadar beklemek zorunda kalmadan daha küçük boyutlu yükleri yıkama imkanı sunuyor. Ayrıca, TWINWash Mini makinesi, iç çamaşırı veya bebek kıyafetleri gibi narin ve özel ürünler için mükemmel bir yıkama seçeneği oluşturuyor. En önemlisi ise bu bölme sayesinde kullanıcılar birden çok çamaşır grubunu aynı anda ve ayrı ayrı yıkayarak büyük bir zaman tasarrufu sağlıyorlar.

Ödüllü ergonomik tasarım

Ödüllü ergonomik tasarım

LG TWINWash™'un her özelliği, tüketicilerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı. Ana yıkama bölmesinin kapağı, geleneksel modellerden daha yüksek bir noktada ve en ideal açıda konumlandırılarak, çamaşırların daha kolay yüklenmesi ve boşaltılabilmesine olanak tanıyor.

LG TWINWash™, bu eşsiz özellikleriyle içlerinde Red Dot Tasarım Ödülü ve Uluslararası Tasarım Mükemmellik Ödülü'nün de bulunduğu çok sayıda tasarım ödülünü de almaya hak kazandı.

TurboWash™ 2.0 ile çok daha hızlı temizlik

LG'nin hızlı yıkama teknolojisi TurboWash™ 2.0 sayesinde ön tarafta bulunan ikili püskürtme ünitesi ile kıyafetlere doğrudan konsantre deterjan karışımı püskürtülüyor. Kazanın üst tarafındaki yüksek basınçlı püskürtme üniteleri tarafından yüksek devirli programlarda püskürtülen su partikülleri sayesinde çok daha hızlı bir durulama süreci sağlanıyor. Bu sayede pamuklu program 30 dakikadan daha fazla bir süre kısaltılmış oluyor.

TurboSteam™ teknolojisi ile çok daha mükemmel kurutma

LG'nin gelişmiş TurboSteam™ teknolojisi yeni nesil kurutma makinelerinin performansına seviye atlatıyor. TurboSteam™ özelliği ile kurutma evresinde kıyafetlere püskürtülen sıcak buhar sayesinde kurutmama veya aşırı kurutma sorunu ortadan kalkıyor, kıyafetlerin çekmesi engelleniyor ve kırışıklıkları açıyor.

LG TWINWash™ çamaşır makinesinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 7.999 TL.

Okuyucu Yorumları