LG V60 ThinQ İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

LG'nin beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu V60 ThinQ, devasa bataryaya ve çok daha fazlasına sahip olacak!

LG V60 ThinQ sır perdesi kalkıyor

LG'nin gelecek amiral gemisi V60 ThinQ'nun önümüzdeki günlerde Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'de tanıtılması bekleniyordu. Ancak LG geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Corona Virüsü salgını sebebiyle MWC 2020'ye katılmayacağını açıkladı. Bu nedenle MWC 2020'de LG standı olmayacağı için göremeyeceğiz. LG'nin yapacağı özel etkinlikte tanıtılması beklenen LG V60 ThinQ için ise bilgiler gelmeye devam ediyor ve telefonun üzerindeki sır perdesi böylece yavaş yavaş kalkıyor.

LG V60 ThinQ için gelen havadislere göre telefonda 4'lü kamera kurulumu yer alacak. Evan Blass tarafından bahsedilene göre V60 ThinQ yalnızca kameralarıyla ilgi çeken bir model olmayacak, asıl odağı 4 kanallı mikrofon yapısı alacak.

LG V60 ThinQ İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Evet, LG ThinQ V60, 4 kameralı bir telefon olacağı kadar 4 kanallı mikrofon yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Peki, telefonda 4 kanallı mikrofon bulunması ne işe yarayacak? Böylece daha kaliteli video kayıtlarının yolunu açacak olan V60 ThinQ, bu mikrofonları ile ortam gürültüsünü de önemli ölçüde kesecek. Yani bu mikrofonlardan en az biri gürültü engelleme özelliği için kullanılacak. Öte yandan LG'ninünlü 32-bit Hi-Fi Quad DAC ses özelliğinin de telefonda V60 ThinQ'da bulunacağı biliniyor.

LG V60 ThinQ'ya ilişkin bir diğer bilgi ise, telefonda tam 5000 mAh kapasitesinde bir bataryanın yer alacağı oluyor. Böylece LG, V50 ThinQ 5G modelinden 1000 mAh kapasitesinde daha geniş bir bataryaya V60 ThinQ'da yer verecek.

Elbette bu sızıntılar ve bugüne kadar telefon hakkında ortaya çıkan bilgilerin hiçbiri LG tarafından onaylanmış değil. Telefonun ne tür özellikler içerdiğiniz LG'nin resmi V60 ThinQ tanıtımından önce öğrenemeyeceğiz.

Okuyucu Yorumları