LG'nin 27 inç'lik sıra dışı televizyonu StandbyME Go, bir valizin içinde geliyor

LG'den bugüne dek gördüğümüz en sıra dışı TV seçeneği geldi: 27 inç'lik StanbyME Go bir valizin içinde geliyor ve televizyonunuzu her yerde yanınızda taşımanıza imkan sunuyor.

LG StanbyME Go: Bu televizyon, bir valizin içinde geliyor

LG, ilginç ve türünün tek örneği olan StanbyME Go'yu bu ayın sonunda 999,99 dolarlık bir fiyatla Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunuyor. StanbyME Go, dahili bir batarya ve 20 watt hoparlörler de içeren büyük bir çanta, daha doğrusu valiz içine yerleştirilmiş 27 inç'lik 1080p bir LCD TV.

Televizyon; piknikte, aile tatilinde veya sadece arka verandada takılırken taşınabilir bir eğlence aracı olabilir. Tek sorun, StanbyME Go'nun üç saatlik pil ömrü bulunması.

LG'nin basın açıklamasına göre, ekran yatay - dikey yönlerde ve masa modundayken döndürülebiliyor. StanbyME Go'yu neden masa modunda kullanayım derseniz; görünüşe göre bu mod için optimize edilmiş bazı oyunlar var.

Bu 27 inç'lik taşınabilir TV'nin ayrıca dört hoparlöründen Dolby Vision ve sanallaştırılmış Dolby Atmos ses sunduğu iddia ediliyor.

Şirket en yüksek parlaklık seviyesinden bahsetmiyor. Zaten üç saatlik pil ömrü göz önüne alındığında bunların oldukça makul seviyede olacağını tahmin edebiliriz. Ancak kampa götürüyorsanız, her zaman arabanızla şarj edebilirsiniz. LG'nin sitesine göre, StanbyME Go'nun güneş ışığında görünür olmasını sağlamak için bir dış mekan görüntü modu var; ancak bu pili daha da hızlı tüketebilir.