Marmara Denizi'nde deprem... İstanbul'da da hissedildi

Bugün Marmara Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Marmara Ereğlisi açıkları olduğu duyuruldu...

Marmara Denizi'nde deprem

Bugün saat 16.38 sularında Marmara Denizi'nde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre depremin büyüklüğü 4.2. Kandilli Rasathanesi Marmara'daki depremin derinliğini 12.9 kilometre olarak ölçtü.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 16.38'de Marmara Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinin 18,87 kilometre açığındaki sarsıntının, deniz yüzeyinin yaklaşık 6,83 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi.

İSTANBUL VALİLİĞİ VE AFAD'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuz durum şu ana kadar bildirilmemiştir" denildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, "Deprem İstanbul'da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir. İstanbul, Tekirdağ/ Marmaraereğlisi ve hissedilen tüm il ve ilçelerimize geçmiş olsun." ifadeleri yer aldı:

Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin: Depremle ilgili bize ulaşan herhangi bir olumsuzluk yok. Ekiplerimizi herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır tutuyoruz.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata: Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanmadı.

Okuyucu Yorumları