Maxwell 10, KOBİ'ler için geliyor!

Avrupalı telefon üreticisi Gigaset ticari iletişimde yeni bir dönemi başlatıyor.

KOBİ'ler için geliyor!

Alman teknoloji markası Gigaset, ürün segmentini şirketlerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor. Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarına yanıt vermek için tasarlanan Gigaset Pro serisinin en yeni üyesi Maxwell 10, şirketlerin ve ekiplerin her yerden birlikte çalışabilmesine imkan tanıyan özelliği sayesinde ticari iletişimde yeni bir dönemi başlatıyor.

Gigaset Global Satış ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Hasan Palandöken konuyla ilgili olarak, "Gigaset Pro serisi, KOBİ'ler ve ev ofisler için hepsi bir arada tam telefon sistemleri çözümü sunuyor," dedi.

10 bin kayıt kapasiteli telefon rehberiyle hafıza işlevi görüyor

Elektronik kartvizit sistemi olan vCard'a sahip Maxwell 10, 10 bin fotoğraflı kayıt kapasiteli telefon rehberi sayesinde iş yaşamının yeni hafızası olmaya aday. E-posta adresi, web sitesi, faks numarası ve adres gibi bilgileri de kayıt altına alan Maxwell 10, şirkete, alfabetik sıraya ya da aranma sıklığına göre ayarlanan rehber sistemi ile iş hayatının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Maxwell 10 ile video konferans yapmak, arama aktarma, arama bekletme ve telekonferans yapmak kadar kolay ve hızlı. Maxwell 10'un Sürükle & Bırak özelliğiyle tek bir parmak hareketiyle istenilen kişileri konferansa ya da beklemeye almak mümkün.

Tüm işler parmak ucunda

Güncellemeye açık Android 4.2.2 kullanan Maxwell 10'un bu sürümde alarm fonksiyonları, widget'lar ve rahatça ayarlanabilen uyumlu bir açılış ekranı bulunuyor. Maxwell 10, e-posta, Microsoft Office belgesi görüntüleme, düzeltme ve yazma özellikleri sayesinde telefon ekranından belgeleri kontrol etme özelliğini de sunuyor.

Alman teknoloji ürünü Maxwell 10, ileri derecede ses özellikleriyle kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. En iyi ses kalitesi için 3 hoparlör, ön tarafa entegre mikrofon ve ayarlanabilen ses seviyesi sayesinde iş hayatında en iyi iletişimi sunuyor. Birkaç aramayı aynı anda yönetme imkanı da sunan cihaz kapı interkomlarına ve kablosuz IP kameralara bağlanabilmesi sayesinde şirketlerin ihtiyacı olan tüm çözümlere sahip.

Uzmanlaşmış ekip kuruldu

Gigaset, Gigaset pro grubuna özel kurulan portal aracılığı ile köklü bayi ağına KOBİ alanlarında uzmanlaşmış yeni satış noktaları ekliyor. Mevcut bayi ağını da elektronik eğitimler ve bilgilendirmeler ile daha donanımlı hale getirmeyi amaçlıyor.

Okuyucu Yorumları