MEGA'dan işletmeler için özel hizmet

Dosya paylaşımı hizmeti MEGA, firmalar için yeni bir hizmet sunmaya başladı!

MEGA'dan yeni hizmet

Bulut depolama firması MEGA, işletme kullanıcılarının ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmek için güvenli dosya depolama, dosya paylaşımı ve kullanıcı ekipleri için iletişime yardımcı olacak yeni bir ürün yayımladı.

Firmanın yeni ürünü "MEGA for Business", bir kullanıcının yönetici seviyesine yükseltilerek MEGA ekibine kullanıcıları eklemesine veya çıkartmasına, kullanıcıları veya dosyalarını transfer etmesine imkan tanıyor.

Ekipler, yazılı görüşmelerin yanı sıra yüksek kaliteli sesli ve görüntülü görüşmeler için direkt olarak güvenli MEGAchat'i de kullanabilecekler. Bütün bu görüşmeler "sıfır-bilgi" kullanıcı kontrollü uçtan uca şifreleme ile korunmaktalar.

Beş yıldır verdikleri hizmette en fazla duydukları şeylerden birinin MEGA'nın kişisel kullanım için çok iyi olmasına rağmen işletmeler için daha iyi bir çözüme ihtiyaç duyduğu olduğunu belirten firma, bu hizmeti sunma sebebinin de tam olarak bu olduğunu söylüyor.

Yeni hizmet Windows, macOS ve Linux için tam destek sunarken MEGA masaüstü uygulaması da gerçek zamanlı eşleşme sağlıyor.

MEGA for Business, sınırsız veri depolaması ve veri transferi özelliklerini kullanıcı başına ayda 11 dolarlık fiyatı ile sunarken, kullanım için minimum üç kullanıcıya ihtiyaç duyuyor.

Okuyucu Yorumları