Metrocity'e diz üstü bilgisayarınızla gidin

Koç.net, Metrocity Alışveriş Merkezi ile gerçekleştirdiği işbirliğinin bir ürünü olan geniş kapsamlı kablosuz internet altyapısı kurulumu ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Metrocity'e diz üstü bilgisayarınızla gidin

Şirketlerin e-iş altyapısı ihtiyaçlarına anahtar teslim hizmet ve katma değerli çözümler sunan Koç.net, İstanbul Levent’te yer alan Metrocity Alışveriş Merkezi’nde kablosuz internet altyapısı kurdu. Internet servis sağlayıcı pazarının lider ismi Koç.net’in Metrocity’de hayata geçirdiği kablosuz internet altyapısı ile ziyaretçiler dinlenme alanlarında internete kablosuz teknolojileri kullanarak hızlı ve ücretsiz olarak bağlanabilecekler.

Hızlı ve kablosuz internet hizmeti, Metrocity Alışveriş Merkezi’nde yer alan Gloria Jeans Cafe, City Brasserie, K Zone ve Gourmet Cafe’de ve food katındaki yaklaşık 30 fast food ve oturmalı restoranlarında aktif. Ziyaretçiler, merkez açık olduğu sürece 802.11b teknolojisi ile kurulan altyapıyı kullanarak internete zahmetsizce girebilecekler.

Proje, Metrocity Alışveriş Merkezi yönetiminin desteği ile hayata geçti. Metrocity yönetimi, kablosuz internet hizmetini ziyaretçilerine ücretsiz sunuyor. Türkiye’de benzer bir çok kablosuz erişim hizmetini sağlayan Koç.net bu projede deneyimi, teknolojik birikimi ve üstün altyapı özellikleri ile Metrocity Yönetimine destek sağladı.

Hem hızlı hem kablosuz

Ziyaretçilerine her zaman daha fazla ve kaliteli hizmet vermek hedefiyle hareket eden Metrocity Alışveriş Merkezi kablosuz internet altyapısında tecrübesi, kalitesi ve hızı sebebiyle Koç.net’i tercih etti. Saniyede 11 Megabit veri transferini mümkün kılan bu teknolojiden yararlanabilmek için ziyaretçilerin kablosuz bağlantı kartı olan bir dizüstü bilgisayara sahip olmaları yeterli.

Bilgi: www.koc.net

Bilgi: www.metrocity.com.tr

Okuyucu Yorumları