Microsof Office Lens artık çok daha yetenekli

Microsoft'un iOS ve Android için güncellediği popüler uygulama, şimdi daha da yetenekli!

iOS ve Android'e yeni müjde!

Microsoft'un Office Lens tarama uygulaması bu yılın başlarında Windows Phone ve diğer mobil platformlar için kullanıma sunulmuştu. Tarayıcı (scanner) gibi çalışan uygulama beyaz tahta ve fiziksel belgelerin kolaylıkla dijital ortama aktarılmasını sağlıyor.

Microsoft şimdi, iOS ve Android platformları için güncelleme yayınlayarak uygulamayı kendi ürünlerine entegre bir tarayıcı haline getirdi. iOS kullanıcıları artık görüntüleri kişisel OneNote veya OneDrive hesabı ya da OneDrive Kurumsal hesabına kaydetmek için Office 365 iş veya okul hesaplarıyla oturum açabilecekler.

Android kullanıcıları nihayet "Kartvizit Modu" ile birlikte kartvizitleri dijital biçimlere dönüştürerek içeriğindeki bilgileri telefon rehberi ve OneNote üzerinde saklayabilecekler. Bu özellik bir önceki güncellemenin bir parçası olarak zaten iOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyordu.

Yazı tahtaları üzerine alınan notları dijital ortama aktarabilen uygulama, önemli belge ve kartvizitlere dilediğiniz zaman erişme fırsatı sunuyor. Office Lens bu çok fonksiyonlu yönleriyle bireysel ve kurumsal kullanıcılara hitap etmeyi başarıyor.

Office Lens (Android)
Office Lens (iOS)

Okuyucu Yorumları