Microsoft, Android için CoPilot uygulamasını sessiz sedasız bir biçimde yayınladı

Microsoft, Android için CoPilot uygulamasını Play Store'da yayınladı. Peki, Android için CoPilot uygulaması Android kullanıcılarına ne yenilikler sunuyor?

Microsoft, Android için CoPilot uygulamasını yayınladı

Microsoft, sessiz bir şekilde Android kullanıcılarına yapay zeka destekli asistan ve onun özellikleriyle etkileşim kurmanın yeni bir yolunu sunan Copilot uygulamasını yayınladı. X’te @technosarusrex tarafından tespit edilen uygulama, artık Google Play Store’dan indirilebiliyor ve uygulama bilgileri, yaklaşık bir hafta önce mağazaya ulaştığını gösteriyor.

Android için yeni Copilot uygulaması aslında tamamen yeni bir şey değil. İlk bakışta halen aynı sohbet özelliklerine erişmenizi sağlayan Bing Chat uygulamasına benziyor. Ayrıca Copilot’u Android, SwiftKey, Skype ve daha fazlası için Microsoft Edge tarayıcısında da kullanabiliyorsunuz.

Android için Copilot, masaüstünde zaten mevcut olan birçok özelliği destekliyor. Karmaşık sorular sorabilir, DALL-E 3’ü kullanarak görüntüler oluşturabilir, belge veya e-posta taslağı hazırlayabilir veya herhangi bir konuda sıradan bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca uygulama, kısa bir süre önce eklenen GPT-4'ü kapatmanıza veya açmanıza da imkan tanıyor.

Microsoft yeni uygulamayı şu şekilde tanımlıyor: “Yapay Zeka Destekli Sohbet Asistanınız Copilot ile Verimliliğinizi Artırın. Copilot, Microsoft’un en yeni OpenAI modelleri GPT-4 ve DALL·E 3 ile desteklenen öncü bir sohbet asistanıdır. Bu gelişmiş AI teknolojileri hızlı, karmaşık ve kesin yanıtların yanı sıra basit metin açıklamalarından nefes kesici görseller oluşturma yeteneği sağlar. Ücretsiz olarak tek bir yerde sohbet edin ve yaratın!”

Microsoft Copilot uygulaması şu anda yalnızca Android’de mevcut olsa da, iOS kullanıcıları App Store'dan indirebilecekleri Bing uygulaması aracılığıyla aynı yeteneklere erişilebilirler.