Microsoft Edge'in artık yeni bir maskotu var: Küçük, tüylü ve çok sevimli...

Galiba Microsoft Edge'nin artık yeni bir maskotu var. Microsoft Edge'in resmi X hesabından sorumlu kişinin yaptığı paylaşımlarla başlayan durum, daha ne kadar sürecek merakla takip ediyoruz.

Microsoft Edge'in yeni maskotu görenleri gülümsetti

Microsoft'un şimdiye kadarki en büyük satın alma işlemini (Activision Blizzard)tamamlamaya çalıştığı ve aynı zamanda AB tarafından antitröst ihlalleri iddiasıyla soruşturma altında olduğu bir zaman diliminde, bazen her şeyi unutup gülümsemek gerekebilir. Görünüşe göre Microsoft Edge'in resmi X (eski adıyla Twitter) hesabından sorumlu kişinin bu hafta yaptığı da bu.

Her şey hafta başında Edge hesabının anlamsız bir şeyler paylaşmasıyla başladı. Yaklaşık bir saat sonra hesap bir açıklama ve sevimli bir kirpinin, daha doğrusu bir Edgehog'un klavye üzerinde yürüdüğünü gösteren bir video yayınladı.

Paylaşımlar salı günü Edgehog'un Microsoft genel merkezinin bazı bölümlerinde dolaştığını ve yine bir klavye üzerinde yürüdüğünü gösteren yeni bir video ile devam etti.

Edgehog'un resmi Microsoft rozetini alması uzun sürmedi ve Edge hesabının profil ve başlık resimleri de sevimli ve tüylü yaratığı gösterecek şekilde değiştirildi.

Edge hesabının arkasındaki kişi son gönderide; Bing Chat'i kullanarak, Edgehog ile ilgilenmek için neden bir gün izne ihtiyacı olduğunu açıklayan bir e-posta yazdırdı. Ve sevimli canlı, bir anda Microsoft Edge'in maskotu haline geldi.

Tüm bunlar geçici olabilir, ancak neler olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz...