Microsoft, Lumia uygulamasından vazgeçiyor!

Microsoft geçtiğimiz yıllarda adını birkaç kere değiştirdiği uygulamasını bu kez tamamen kapatıyor!

Microsoft, fişi çekti!

Windows Phone cihazlar için sunulan ve kullanıcılara Microsoft'la ilgili en yeni haberleri, öne çıkanları ve ilgili teklifleri ileten "Nokia Care" geçtiğimiz yıllarda birçok değişiklik yaşadı. Microsoft'un Nokia'yı bünyesine katmasından iki yıl sonra Redmondlu yazılım devi söz konusu uygulamanın adını "Lumia Help + Tips" olarak değiştirdi.

Firma öyle görünüyor ki bu yeni isimden de pek memnun olmamış olacak ki, uygulamaya bundan birkaç ay önce "Lumia Highlights" adını verdi. Microsoft şimdi de yeni aldığı bir kararla uygulamayı tamamen ortadan kaldıracağını açıkladı.

Halihazırda uygulamayı açan kullanıcılar Windows Central'da yer alan rapora göre şu mesajla karşılaşıyorlar: "Bugünden itibaren, bu uygulamada artık yeni makaleler görmeyeceksiniz. Ama bu bir veda değil çünkü iletişim halinde kalmanın başka yolları var. Bizi Facebook, Twitter ve Instagram'da bulabilirsiniz. Gelecekte Microsoft Lumia'ya dair en güncel bilgileri, ipuçlarını ve teklifleri almak adına haber bültenlerimize üye olmayı unutmayın."

Okuyucu Yorumları